Imię: Ernest Dokładny nick w grze: Peter_Prevc Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam od 4 do 5 godzin najchętniej na serwerze Creative Data urodzenia: 24.06.2000 rok. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczołem grać w mc w 2013 roku na wersji 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na Craftapple rozpoczołem grać 01.06.2016 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany na forum ani na serwerze. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na Craftapple zmieniłbym maksymalną liczbe graczy aby więcej ludzi mogło grać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI: Pomagać moderatorom w ustawianiu komend. UPRAWNIENIA: /kick nick /minute nick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ według mnie Craftapple jest najlepszym serwerem. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Ja dałbym /kick nick lub /minute nick dla tego co zaczoł i wytłumaczył mu ze nie można się kłucić. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam umiejętności współpracy z ludźmi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Ernest mam 17 lat pochodzę z wojewódctwa Świętokrzyskiego. Jestem człowiekiem pomysłowym i wesołym. Gram na serwerze bardzo dużo, prowadzę kanał na yt .Jestem Kreatywny.Na Creative mam dużą rodzinę i dom. Jestem jedynakiem . Nie lubię się uczyć. Określ swoją dyspozycyjność: Można na mnie liczyć zawsze kiedy jestem na serwerze. Umotywowanie podania: Ja chciałbym być pomocnikiem nie dla zabawy tylko żeby pomagać moderatorą . PS: jak są jakieś błędy to prosze wybaczyć jestem dyslektykiem.
Witaj Ernest, z przykroscią oznajmiam iż nie wykazałes sie zbytnio w obowiązkach pomocnika, ale trudno bywa. Ale przejdzmy do "Sedna". Plusy -Nie byłes karany -Podanie estetyczne -Wiek -Nie lubisz sie uczyć XD. Piątka ja też XD -Aktywnosc na forum Co tu więcej gadać jestem na Wielkie TAK!trzymam kciuki, powodzenia
Zapoznaj się z regulaminem, uprawnieniami i obowiązkami pomocnika. Co do rozwiązywania konfliktu co jeśli nie naruszalby w żaden sposób regulaminu ? Jestem na Nie.