MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Peter_Prevc

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Peter_Prevc, 13 Kwiecień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Peter_Prevc

Peter_Prevc Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Ernest

Dokładny nick w grze: Peter_Prevc

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam od 4 do 5 godzin
    najchętniej na serwerze Creative

Data urodzenia: 24.06.2000 rok.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczołem grać w mc w 2013 roku na wersji 1.6

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na Craftapple rozpoczołem grać 01.06.2016 roku

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany na forum ani na serwerze.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na Craftapple zmieniłbym maksymalną liczbe graczy aby więcej ludzi mogło grać.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    OBOWIĄZKI:

Pomagać moderatorom w ustawianiu komend.

UPRAWNIENIA:
    /kick nick
    /minute nick

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ według mnie Craftapple jest najlepszym serwerem.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Ja dałbym /kick nick lub /minute nick dla tego co zaczoł i wytłumaczył mu ze nie można się kłucić.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam umiejętności współpracy z ludźmi.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Ernest mam 17 lat pochodzę z wojewódctwa Świętokrzyskiego. Jestem człowiekiem pomysłowym i wesołym.
    Gram na serwerze bardzo dużo, prowadzę kanał na yt .Jestem Kreatywny.Na Creative mam dużą rodzinę i dom.
    Jestem jedynakiem . Nie lubię się uczyć.

Określ swoją dyspozycyjność: Można na mnie liczyć zawsze kiedy jestem na serwerze.

Umotywowanie podania: Ja chciałbym być pomocnikiem nie dla zabawy tylko żeby pomagać moderatorą .

PS: jak są jakieś błędy to prosze wybaczyć jestem dyslektykiem.

Reklama
  2. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Witaj Ernest, z przykroscią oznajmiam iż nie wykazałes sie zbytnio w obowiązkach pomocnika, ale trudno bywa. Ale przejdzmy do "Sedna".

Plusy

-Nie byłes karany

-Podanie estetyczne

-Nie lubisz sie uczyć XD. Piątka ja też XD

-Aktywnosc na forum

Co tu więcej gadać jestem na Wielkie TAK!trzymam kciuki, powodzenia

3. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Zapoznaj się z regulaminem, uprawnieniami i obowiązkami pomocnika. Co do rozwiązywania konfliktu co jeśli nie naruszalby w żaden sposób regulaminu ?

Jestem na Nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę