Imię:Alek albo Aleksander Dokładny nick w grze: Delearq Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej można spotkać mnie na skyblock od 2-4 godzin. Data urodzenia:2004.06.22 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:zaczołem grać 2 lata temu miałem wtedy 10 lat i była to wersja 1.4.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: na craftapple gram już 5 miesięcy. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: nigdy niebyłem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nigdy niebyłem karany. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem aby nie tylko pomagać ale i ogarniać czat ponieważ jak niema rapstaka [_thebonnie_} albo zuzki [_niebieska_] to wszyscy przeklinają i mówią bardzo głupie rzeczy. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: napiszęł na /msg osobom które się kłócą aby sie zaprzyjaźnili. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak posiadam. Opisz swoją osobę:jestem miły i koleżeński.Uwielbiam bawić się z moim psem który nazywa się JJ.Nie lubię się denerwować czyli jak ktoś mi coś zrobi to niepiszę że on/ona jest głupi/a. Określ swoją dyspozycyjnośćon.-piątku od 14-17 weekendy od 15-20. Umotywowanie podania:Bardzo chciałbym być w ekpie nie kłamię można mi zaufać będę tylko ogarniał czat. ps. Admi dajcie szansę chociaż spróbować proszę[/color]
Witaj Alek Ocena: ZEROWA aktywność na forum Podanie pisane raz tak, a raz inaczej, czyli nieestetycznie Mały staż na serwerze Widać że nie ogarniasz serwera, _Niebieska_ już ponad tydzień nie jest pomocnikiem. Ogarniać czat możesz bez Rangi Pomocnik. Bardzo dużo błędów: napiszę* Co???? Zdanie z małej litery? Bardzo brzydko to wygląda. Dobra to na tyle, Jestem na NIE.
WITAM W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: napiszęł na /msg osobom które się kłócą aby sie zaprzyjaźnili. 1 *napiszęł Kopiuj wklej aha po co napisałeś kolor? a wiec -podanie nie estetyczne napisane -slaba aktywnosc na forum -nie pomagasz jestem na NIE
Usunąłeś poprzednie podanie i piszesz kolejne? Jestem na nie. Głównie dlatego, że poprzednio skopiowałeś w większości podanie, a teraz próbujesz to wymazać z pamięci.
Jestem na nie -Podanie nieestetyczne, bardzo dużo błędów językowych i ortograficznych. -Słaba aktywność na forum. -Obowiązki pomocnika skopiowane. Cytat: Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nigdy niebyłem karany. Hmm ciekawe ;p
WITAJ ACHA NIC NIEROZUMIEM KOPIUJ I WKLEJ ocena ogólna MINUSY -ESTETYKA PODANIA -NISKA AKTYWNOSC NA FORUM JESTEM NA NIE