Imię: Grzegorz Dokładny nick w grze: bialyzkiw Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival, parę godzin dziennie Data urodzenia: 01.07.1997 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Gram co parę lat, nie pamiętam. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Kilka dni temu, z 10 osobami od siebie. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Niekoniecznie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Gram tylko na Survivalu, podejście graczy po tym jak padną i spamują "ban", to chciałbym zmienić i generalnie poprawić delikatnie stosunek między jednym, a drugim graczem. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Co do uprawnień, mute, kick, co do obowiązków, to pomoc innym graczom, a także moderatorom, prowadzenie dyskusji zarówno na forum, jak i na serwerze, generalna opieka nad graczami. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Czemu nie, gram w godzinach szczytu póki czas mi pozwala, to i mógłbym pomagać innym. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Mediacja Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Nie narzekam na to, parę lat gram w gry wieloosobowe i do tej pory nie miałem z tym problemu, chociaż w życiu bywa różnie i bywają też słabsze momenty. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Arogancki, wyszczekany człowiek, lubię konflikty z ludźmi, przepadam za ostrymi rozmowami z ludźmi bowiem wiem, że w większości przypadków nie mają racji. Szczery do bólu, nie szukam fanów, a szacunku. Często aktywny, póty póki, póki jestem, ogranicza mnie życie prywatne. Gram ze swoimi znajomymi, w grupie przeszło 10-cio osobowej dlatego też mogę mieć "monitoring" na to, co się dzieje in game. Mam trochę lat dlatego też wiem jak reagować w poszczególnych sytuacji, mimo, że to nie zależy od wieku, to i tak czuje się na tyle odpowiedzialny, abym mógł napisać te podanie. Określ swoją dyspozycyjność: Kilka godzin dziennie, w różnym okresie czasowym, nieokreślone. Umotywowanie podania: Gram tutaj kilka dni, a boli mnie to, jak czytam codziennie jak np. ktoś kogoś zabije, a ten zabity spamuje ban, ew. obraża swojego oprawcę. Często ludzie dają się nabierać na różne dziwne sytuacje, bardzo często jeden drugiego obraża, a nie chcę mi się osobiście ganiać po ts-ie i szukać wolnego moderatora, administratora czy pomocnika. Dużo graczy jest nowych i często pytają o różne rzeczy, ranga "Pomocnik" doda mi trochę autorytetu, aby wiedzieli, że zwykle moja odpowiedź jest poprawna i nie wyrządzi żadnej szkody pytającemu. Nie gram tutaj długo, ale wiem, że w jakimś stopniu mogę przysłużyć się społeczności tego serwera, by zarówno nam, jak i im żyło się lepiej. p.s: bohater supportu tutaj, ten od działki i super e-mail.
Witaj >słaba aktywność na forum >nie pomagasz >estetyka podania >wiek >ładnie rozwinięte podanie >brak błedów ortograficznych Jestem na TAK powodzenia!
Witaj Minusy -niska aktywność na forum -mało podanych obowiązków -nie pomagasz -rzadko na serwerze PLUSY +wiek +estetyka podania jestem na nie ___________________
Odpowiadam na zarzuty, Mała aktywność na serwerze XD gram od kilku dni, po 5 godzin dziennie minimum. Pomagam, kiedy ktoś o coś pyta i znam odpowiedź, w innym wypadku nie mieszam się w czyjeś interesy. Nie siedzę na forum, dopiero założyłem konto, zwykle nie przesiaduje na forach, jeśli dostanę się na pomocnika, to będę odwiedzać skargi oraz apelacje, ew. ważne informacje. Podałem wszystkie obowiązki, które zostały podane w innym temacie. Co do zrzutu ekranu, dostosowuje się do humoru graczy, nikogo nie obraziłem, a w milionerach jest telefon do przyjaciela, to akurat może to być Twoja mama, taki żarcik kosmonaucik jak z moim e-mailem do supportu.
Witaj! Ocena: Zerowa aktywność na forum Gratuluję poczucia humoru Podanie ładne i estetyczne Mało obowiązków pomocnika Halo, można trochę jaśniej? I tym udowodniłeś że nie nadajesz się na Pomocnika. yyyyyyyy, brak słów. To zdanie nie ma sensu. Jestem na NIE.
CreeperPL to jest mediacja Podanie estetycznie napisane Wypowiedzi rozwinięte Zerowa aktywność na forum (nie nabijaj postów pod swym podaniem) Pograj na serwerze daj się poznać innym graczom Jestem na małe TAK :]
@CreeperPL: Zapraszam do słownika języka polskiego w celu przeczytania co oznacza termin mediacja. W zdaniach o sobie nie mam zamiaru koloryzować, że jestem bardzo spokojnym, miłym, pomocnym, najlepszym, najbardziej lubianym na całym świecie człowiekiem i tym jedynym, który się tutaj nadaje XD. Wolę podać swoje negatywne cechy, aby osoby rozpatrujące czy też osoby komentujące wiedziały, że lubię kontrowersję i nie jestem do końca poukładanym człowiekiem. Co do grania w Minecraft, mam trochę lat, Minecraft też, nie pamiętam kiedy grałem pierwszy raz i jaka to była wersja, miałem kilka epizodów z tą grą, podaj mi swoją przybliżoną datę włączenia pierwszy raz telewizora. @@Krzysio 2.0: Odpowiadam na zarzuty, które są kierowane wobec mnie, nabijałbym posty odpisując teraz szybko w każdym temacie, aby mieć ich jak najwięcej, póki co odpisuje tylko w swoim podaniu osobom zainteresowanym.
+Wiek +Estetyczne podanie +Rozwinięte punkty. -Staż. -Aktywność na forum. Podsumowując jestem na neutral.