Witam, myślę że fajnie by było gdy na Creativie zawitała możliwość spawnowania zwierząt z ograniczeniem np. 15 zwierząt na działkę, i aby nie było problemów że np. jakiś żartowniś pospawnuje sobie zwierzęta i wypchnie je za działkę to też proponuje dodać to wraz z czymś takim że nasze zwierzęta nie mogą wyjść wylecieć ani nic podobnego za naszą działkę, myślę ze było by to fajne, ponieważ dużo osób odgrywa ,,RP,, schroniska lub farmy ITP, a zwierzętami muszą być gracze. Mam nadzieje że moja propozycja zostanie przemyślana
To mogą sobie wybrać, między odgrywaniem a real zwierzętami [O ile to dostanie dodane to będa mogli wybierać]
Chyba każdy zauważył jak bardzo serwer laguje. Jeśli na CV dojdą zwierzęta to serwer już chyba nie wyrobi. Jeśli jeden gracz mógł by mieć do 15 zwierząt to szybka matematyka: 10 graczy x 15 zwierząt = 150 zwierząt 20 graczy x 15 zwierząt = 300 zwierząt 30 graczy x 15 zwierząt = 450 zwierząt Wyobrazacie już sobie lagi? Jako że to CV nie było by problemu ze zdobyciem zwierząt bo każdy spawnowal by je sam a co za tym idzie zaraz po wprowadzeniu, każdy "porobi" sobie zwierzęta. I teraz wyobraź sobie, że na swojej działce masz 15 zwierząt ale na sąsiednich działkach też jest po 15 i właściciel nie musi być online jeśli ty jesteś obok i je widzisz. Na SV już są ograniczenia co do ilości zwierząt w jednym miejscu. Przez co nie można robić farm ani nie ma sensu zbytnio mnożyć zwierząt bo znikną. Wolał bym mniejsze ograniczenia na SV bo tam ze zwierząt się korzysta przy ogólnej rozgrywce.
Nie planujemy wprowadzenia zwierząt w Nowej Edycji na Creative z płaską mapą. Zwierzęta będą dostępne na Creative z Otwartą Mapą.