dzien dobry. witam wszystkich poza pat277 i poza shadow hedgehog. jest taka sprawa bo shadow dal mi mute bez powodu. napewo jest to zwiazane z pewna persona na tym serwerze jako jest pat277 ktory jak wiadomo jest samolubny faworyzuje ludzi i smierdzi kupsztylem. nic nie zrobilem a shadow dal mi mute na godzine. nie robi sie tak. nie pozdrawiam was dzieci. pat277 to dyktator. wszyscy do walki z patem. za nie sluszne mute nalezy sie shadowowi solidny kop w dupala i patowi tez bo nigdy nie wiadomo co kombinuje. dziekuje administracji. prosze o odciszenie mnie i surowe ukaranie pata i shadowa i dziekuje wszystkim za przybycie. patowi nie dziekuje bo jest falszywy i smierdzi i jest dzieckiem i mnie wnerwia. lubie ziemniaki. nie lubie shadow i pata277.
nie jestes adminem dziecko wiec sie nie wypowiadaj. mozesz mi japko przyniesc z kuchni bo glodny jestm.
Zanim zaczniesz komuś rozkazywać skończ szkołę i naucz się poprawie pisać, bo jeżeli potrafisz zrobić 2 błędy w 1 zdaniu to szacun dla Ciebie.
Ja, ShadowHedgehog, daje mute za łamanie regulaminu, a ty go wtedy złamałeś, wcześniej dostałeś 2 kicki, używałeś nadto wulgarnych słów, obrażałeś. Zanim złożysz kolejną tego typu skargę polecam przeczytać REGULAMIN. Dziękuję, a administrację proszę o zamknięcie tej bezsensownej skargi na mą osobę. Tak po drodze: Brak wzoru.
Witam. Dodatkowo nabijasz sobie posty. Musiał byś jakiś powód, dla którego ShadowHedgehog potraktował Cię komendą /mute Czemu stworzyłeś specjalnie konto, aby ośmieszyć pata277 i ShadowHedgehoga? W dodatku nie podałeś swojego nicku, ani nie wyjaśniłeś "dokładniej" jak i dlaczego się to stało. Chyba musiał być jakiś konkretny powód. Dlaczego pat277 jest w to wmieszany skoro mute dał Ci ShadowHedgehog?
daj mi dowod ze obrazalem robaczku. [hr] aaaaaaaaaaaa dobra do kosza wybaczam mu ale pat to swinia i mnie denerwuje wiecej informacji w hydeparku.