Nick w grze-nielubiepata Nick oskarżonego/oskarżonych-shadowhedgehog oraz pat277 (on zawsze jest winny swinia hah) Przybliżona data-dzisiaj Dowody-no nie wiem spytajcie shadowa albo pata. jest taka sprawa bo shadow dal mi mute bez powodu. napewo jest to zwiazane z pewna persona na tym serwerze jako jest pat277 ktory jak wiadomo jest samolubny faworyzuje ludzi i smierdzi kupsztylem. nic nie zrobilem a shadow dal mi mute na godzine. nie robi sie tak. nie pozdrawiam was dzieci. pat277 to dyktator. wszyscy do walki z patem. za nie sluszne mute nalezy sie shadowowi solidny kop w dupala i patowi tez bo nigdy nie wiadomo co kombinuje. dziekuje administracji. prosze o odciszenie mnie i surowe ukaranie pata i shadowa i dziekuje wszystkim za przybycie. patowi nie dziekuje bo jest falszywy i smierdzi i jest dzieckiem i mnie wnerwia. lubie ziemniaki. nie lubie shadow i pata277.
Ledwo odpiszę na jedną a ten drugą wstawia, serio, polecam przeczytać moją wypowiedź pod poprzednią skargą. Powtórzę: Złamałeś Regulamin, ukarałem cię kickiem, po powrocie dalej łamałeś regulamin, drugi kick, po powrocie dalej łamałeś regulamin to poleciał mute (owy osobnik łamał netykietę) Mute był słuszny. Uspokój się, polecam. Administracjo droga, najlepiej wsadź te skargi do kosza.
aaaaa dobra wybaczam ci bo ty spoko ziomek jestes [hr] a drugo skarge napisalem bo tam wzoru nie bylo