MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Włam

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika kapiwegiel, 17 Kwiecień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kapiwegiel

kapiwegiel Użytkownik

Docenione treści:
    25
    Serwer sv

Dobrze droga administracjo. Skoro na support pisałem i nic to teraz czas na forum. Może teraz zwrócicie na to uwage.
    Kiedy w sobote dnia 15 kwietnia wszedłem na serwer i zajżałem do ender chesta moim oczom ukazała sie pustka. Zaniepokojony wpisałem homei patrzyłem po skrzyniach zauważłem że wszystko co związane z diamentami i złotem znikneło. Niby możecie napisać że po prostu kogoś dodałem i mnie okradł. Ale po 1 nikogo nie dodaje po 2 z ender chesta eq też zniknęło. Skoro na support nic to jak pare osób to zobaczy to może sie tym zajmiecie . To tyle:'(

Ps o co mi chodzi? Gram tylko na 1 ip od zawsze więc sprawdźcie ip moje ( to jest najczęstrze ) i zbanujcie to które jest inne

Reklama
  2. ٠•●◄CarLag►●•٠

Docenione treści:
    228
    § 5. Konto, logowanie, rejestracja
    8. Craftapple Network nie odpowiada za włamania na konto, których przyczyną było zbyt słabe
    hasło, lub udostępnianie hasła przez Gracza/Klienta osobom trzecim.

Pozdro, zabij się.

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Następnym razem radzę ustawić silne i długie hasło. Zapisać na karteczce i trzymać na biurku, tudzież pod monitorem.

Jeśli potrzebujesz silnych haseł to polecam skorzystać z jednego z tych serwisów:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę