Serwer sv Dobrze droga administracjo. Skoro na support pisałem i nic to teraz czas na forum. Może teraz zwrócicie na to uwage. Kiedy w sobote dnia 15 kwietnia wszedłem na serwer i zajżałem do ender chesta moim oczom ukazała sie pustka. Zaniepokojony wpisałem homei patrzyłem po skrzyniach zauważłem że wszystko co związane z diamentami i złotem znikneło. Niby możecie napisać że po prostu kogoś dodałem i mnie okradł. Ale po 1 nikogo nie dodaje po 2 z ender chesta eq też zniknęło. Skoro na support nic to jak pare osób to zobaczy to może sie tym zajmiecie . To tyle:'( Ps o co mi chodzi? Gram tylko na 1 ip od zawsze więc sprawdźcie ip moje ( to jest najczęstrze ) i zbanujcie to które jest inne
§ 5. Konto, logowanie, rejestracja 8. Craftapple Network nie odpowiada za włamania na konto, których przyczyną było zbyt słabe hasło, lub udostępnianie hasła przez Gracza/Klienta osobom trzecim. Pozdro, zabij się.
Następnym razem radzę ustawić silne i długie hasło. Zapisać na karteczce i trzymać na biurku, tudzież pod monitorem. Jeśli potrzebujesz silnych haseł to polecam skorzystać z jednego z tych serwisów: Dobrehasło.pl BezpiecznyPC Devtoolkit etechnologie.pl