Dokładny nick w grzeapuzkafalista1 Czy posiadasz range Vip/SVip:nie Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:jak bym mógł to cały dzień Ile masz lat:11 Jak długo grasz w minecraft:4 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple:2 dni Kto jest adminem:XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:nie Czy znasz komendy Moderatora (wymień je):/kick nick <powód> /mute nick <czas><format> np: /mute XInfiniterX 30min /checkban nick /ban nick <powód> /tempban nick <czas> <format-czasu> <powód> np: /tempban XInfiniterX 24 h spam /unban nick /thor nick /v fj /v fq /dynmap hide /dynmap show /tp <nick> Dlaczego ty: Opisz siebie w kilku zdaniach:jetem pogodny,bardzo lubie minecraft,jestem kreatywny,i jestem uczciwy Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:nie Czy czytałeś/aś regulamin:tak Gdzie jest regulamin:jak sie pierwszy raz rejestrujesz Czy czytałeś/aś dział ekipa:tak Jakie obowiązki ma Moderator:Moderator czyli ranga niższa od ViceAdministratora ale wyższa niż CzatModerator. Jego zadaniem jest pilnowanie serwera, banowanie, mutowanie, ogarnianie spamu i zgłaszanie ViceAdminom wszystkich problemów z serwerem. Ma on także obowiązek pomagać graczom w ich problemach oraz tłumaczyć zasady i działanie komend.
Mało masz lat, To podanie miało bycz o ChatModeratorze a nie Moderatorze, ChatModerator moze tylko kickac, Jestem Na N-I-E