MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

RoyalSteve

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika RoyalSteve, 17 Kwiecień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    A dobra raz się żyje.

1. Imię: Maciej.
    2. Dokładny nick w grze: RoyalSteve.
    3. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Średnio przebywam po 3 godziny, zdarzy się dłużej, a może i krócej. Można mnie spotkać najczęściej na trybach SkyBlock i Survival.
    4. Data urodzenia: Urodziłem się 31 marca 2005 roku. Aktualnie posiadam 12 lat.
    5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Jak już wspominałem zacząłem grać w Minecrafta 8 lipca 2013 roku. Wersja, która za tych czasów była najnowsza to 1.6.1.
    6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Swoją przygodę tutaj rozpoczynałem 11 stycznia 2017 roku.
    7. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany na serwerze zarówno jak i na forum.
    8. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym dodać do sklepu na SkyBlock butelki z xp. Oczywiście takie trochę drogie.
    9. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

Obowiązki pomocnika:

-Zgłaszanie bugów i błędów do administracji serwera.
    -Pomaganie potrzebującym graczom, wyjaśnianie działania komend.
    -Dyspozycyjność, czyli wykonywanie dodatkowych czynności wskazane przez rangi wyższe.
    -Uczestniczenie w życiu serwera i forum.
    -Pomaganie moderatorom w utrzymaniu porządku na czacie.

Uprawnienia pomocnika:

-/kick (nick) (powód) Wyrzuca gracza z serwera.
    -/mute (nick) (czas) Wycisza gracza na podany czas np. 30m, 3h lub 1d.

10. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym wspomóc serwer, pomagając na SkyBlocku. Chciałbym podkreślić, że tam aktywność E&A jest najniższa. Chcę, żeby gracze żyli w zgodzie. Są sytuacje, że niektórzy gracze łamią regulamin, gdy kogoś nie ma z E&A. Ktoś się może przyczepić i konflikt gotowy.
    11. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Kiedy dojdzie do konfliktu na start spróbuję uspokoić skłóconych graczy. Poproszę o przeniesienie kłótni na /msg i zacznę wysłuchiwać wersji zdarzeń skłóconych osób. Kiedy można będzie, wysłucham również innych świadków, o ile będą mówić prawdę. Na końcu wyciągnę wnioski i pouczę winnego/winnych.
    12. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej posiadam taką umiejętność. Kiedy mamy prace klasowe i dzielimy się na grupy, chłopacy wybierają mnie chętnie. Potrafię również się dogadać z graczami z serwera.
    13. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Cześć! Mam na imię Maciej. Uczęszczam do 5 klasy szkoły podstawowej, i nawet muszę przyznać idzie mi całkiem dobrze. Uwielbiam spędzać czas na dworze, grając w meczyk piłki nożnej z kolegami, lub na partyjce ziemniaka. Niezbyt czytam książki, ale mam swoją ulubioną serię książek, które chętnie czytam. Ostatnio zainteresowały mnie też narty. Jeśli chodzi o jedzenie, przede wszystkim spożywam mięso. Bardzo uwielbiam mięsko xD. Na śniadanie najczęściej jem płatki, podobnie jak i na kolację. Jestem już zaprzyjaźniony z niektórymi graczami tego serwera. Najczęściej to na mnie wołają Ziemnior (SnowS) i Glutek (Staszek). Dla mnie SkyBlock jest naprawdę fajny, ponieważ ma w sobie ten 'unikat', który przyciąga innych graczy, szczególnie takich, którzy uwielbiają sobie ozdabiać wyspy. Oglądam również i telewizję, chodź najczęściej oglądam fragmenty jakiś filmów, lub wiadomości. Na przyszłość planuję przeprowadzić się za granicę, myślałem ostatnio o Libercu, ponieważ mają Doritosy :DD.
    14. Określ swoją dyspozycyjność: Dyspozycyjny jestem w różnych godzinach, najczęściej popołudniowych (16-20). Konkakt jest ze mną możliwy przez TeamSpeaka (RoyalSteve) i forum (PW).
    15. Umotywowanie podania: Czasami w naszym życiu nadchodzi ten moment, kiedy można wskoczyć poziom wyżej. Człowiek ma różne marzenia, jedne ważniejsze od drugich. Chciałbym dołączyć do tej wyjątkowej ekipy i reprezentować z dumą serwer. Jeśli podanie zostanie zaakceptowane, będę bardzo wdzięczny. ​

Pozdrawiam,
    RoyalSteve

Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Dobra, czas na mnie.
    Ocena:​

• Nie widziałem jak pomagasz
    • Duża aktywność na forum
    • To dziwne, ale moje podanie miało wyglądać tak samo, coś się popsuło i tak nie jest
    • Podanie ładne i estetyczne, dobrze rozbudowane
    Dobra nie mam co ukrywać, Jestem na TAK!

3. _xawery_

_xawery_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Witaj

OCENA OGÓLNA​

PLUSY
    +STAŻ NA SERWERZE
    +PODANIE ESTETYCZNIE NAPISANE
    +POMAGASZ
    +AKTYWNOŚĆ NA FORUM

Jestem na tak

4. MrWheatley

MrWheatley Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Oczywiście jestem na tak.
    Założę się o diax na sv, że przejdziesz.

5. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Witaj Stivie!
    Jak zawsze, zacznę od minusów
    -Nie pomagasz (chociaż niekiedy, kiedy Ci się nudzi)
    -Moim zdaniem grasz krócej niż 3 godziny
    -Taki bardzo szalony jesteś
    -Jak na 12 lat przypominasz 10 latka
    Tam panuje mrsMikolajkowa jak i hsalq
    Teraz plusy
    +Aktywność na forum
    +Podanie nawet ładne

I jeszcze coś
    Fajnie, że jesz mięso, ale to nie opisuje ciebie.

Sorry, ale jestem na czarne NIE

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
  6. Eijei

Eijei Gracz Kindred

Docenione treści:
    11
    O CO WAM CHODZI Z TYM STAŻEM!? Od kiedy 4 miesiące to dobry staż? Dobra, do sedna.

Widzę Cię częściej na CV niż na SB,

Pomagasz lepiej i więcej niż ja (każdy pomaga lepiej odemnie, lol).

Gratuluję, zainponowałeś mi, lecz nie na tyle, bym był na tak, ale.. to też osiągnięcie.

Jestem na NIE.

Pozdrawiam.

7. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Wybaczcie ale musiałem odpowiedzieć <zasypia>

@GallusXD

Nie wspominając już tutaj o tym że 'tak bardzo chciałeś się ze mną zakolegować' to odpowiem ci co ja myślę o twojej ocenie

Pamiętaj o tym TWOIM ZDANIEM. Bo widziałem już, że odwalałeś takie numery, że przekonywałeś inych żeby byli na nie.

Dodatkowo powiem, że ty na SkyBlocku nie grasz, a tam spędzam większość czasu.

No ciekawe w jakim sensie. Tu jak to pierwszy raz przeczytałem to wtedy miałem na twarzy wielkie XD

... Ja mam 10 lat. No ja mam 10 lat. Coś nie trafiłeś panie detektywie. Jakbym miał 10 lat, to bym nie umiał orto. Pozdro ;-;

Od kiedy sposób odżywiania się danej osoby nie charakteryzuje jej postaci? Moze i tak jestem w błędzie, ale nawet nie licząc tego zdania spełniłem warunek i napisałem 5 rozbudowanych zdań.

@Eijei

Dla administracji 4 miesięczny staż jest raczej wystarczający. Wystarczy popatrzeć na inne przykłady.

To fakt jestem częściej na CV niż na SB, ale wytłumaczenie jest takie, że buduję pewien projekt na CV.

Ten post może będe edytować, jak inne wypowiedzi przykują moją uwagę.

Reklama
  8. Slenderowy

Slenderowy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    I nagle zjawia się Slenderowy i ratuje Royala! B)

OCENA:

PLUSY

- Aktywność na serwerze
    - Aktywność na forum
    - Pomaganie... Hmm.. Nigdy nie widziałem, żebyś pomagał, ale BARDZO DUŻO budujesz ;).

Jestem na wielkie x100 TAK!

9. ٠•●◄CarLag►●•٠

Docenione treści:
    228
    Jeżeli chodzi ci o to, ze twoje tak, niby miało coś zmienić w szansach Royala dostnia sie na Pomocnika to sie mylisz. Administracja nigdy nie brała pod uwagę ocen innych użytkowników pod podaniem. Ja też nie widzę w tym żadnego sensu, nawet jak ktoś daje wskazówki, według mnie osobnik składający podanie na Pomocnika, powinien sam zrozumieć swoje błędy jakie popełnił w podaniu i je spróbować naprawić, ale to jest tylko moje zdanie.

Tak wiem ze mój post nie jest związany z Podaniem

@Selenderowy
    Po prostu wyrażam swoją opinię.
    A to co robicie to zwykłe nabijanie postów.

10. iluverers

iluverers Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witaj Royal

>nie pomagasz
    >aktywnosc na serwerze
    >aktywnosc na forum
    >nie byłeś karany
    >ładne podanie

Myśle,że moge być na tak

Powodzenia

11. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Royal,
    Kiedy, jak rapstak złożył podanie? Wtedy słuchałem Iron_Mana, już go nie słucham, tylko robię to co chcę.

I tu się kłania czytanie ze zrozumieniem chłopcze, nie piszę, że masz 10 LAT, tylko przypominasz 10 LATKA

Tutaj, twój post przedstawia nam jaki miły jesteś, oby tak dalej...

A jesteś szalony dlatego, że ciągle na ts’ie ciągle opowiadałeś dziwne/chore historyjki

Chciałeś zabłysnąć?

12. Eijei

Eijei Gracz Kindred

Docenione treści:
    11
    Cześć!

Chciałem tylko napisać że to moja ocena, dla mnie 4 miesięczny staż jest.. zbyt krótki. ;/

W każdym razie dalej uważam że gracz powinien grać na serwerze około pół roku, by miał odpowiedni staż.

Welp, widzę Cię częściej na CV niż na SB, fakt, to dlatego że na SB gram od.. dwóch/trzech dni.

Pozdro

13. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Chrobry, przeszedłem to zbombardować, pfu, to znaczy ocenić (a właśnie że zbombardować).

No to tak, Pana widuje na Cv nawet, mimo że pan tego nie napisał, tam jednak rzadko widzę pomoc z twojej strony, ale może na Sv i Sb jest inaczej, nie mi dane jest to oceniać.

Niekarany, dobra rzecz.

Na forum aktywność jest duża.

Ocena? Na tak czy nie, mnie to nie obchodzi, będę na nic, sami wywnioskujcie moją ocenę. Tak wiem że wypowiedź uboga, ale tutaj nie ma co się rozpisywać, może co najwyżej niektóre posty były nabite na siłę, poza tym nic nie widzę.

A i prośba, GallusXD, RoyalSteve, proszę tutaj nie robić zadymy i kłótni, lepiej przenieście na na PW czy coś.

14. BlackGuyPL

BlackGuyPL Gnolek

Docenione treści:
    3
    Selenderowy? xD

• Burak Burak x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  15. ٠•●◄CarLag►●•٠

Docenione treści:
    228
    @BlackGuyPL
    Usunął on swoj post ;)

16. alex7891011

alex7891011 Użytkownik

Docenione treści:
    5
    royal pomocny na wielkie tak

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  17. Maciek5369

Maciek5369 Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Pomagasz widziałem wiele razy.Jesteś miły. Masz dobrą aktywność na forum . Jesteś też często w grze ;) . Jestem na TAK! POWODZENIA!

18. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Może i się nadajesz :D trzeba tylko zaczekać na sonie.

• Lubię To x 2
    • Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się x 1
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Lista
  19. drag

drag Użytkownik

Docenione treści:
    2
    na skyblock jest bardzo pomocny polecam
    go