Witajcie! Mam propozycję dotyczącą forum, chodzi mi o to że jak na serwerach TS jak i MC jest ranga Pomocnik to na forum też mogłaby taka być. Do rekrutacji na Pomocnika forum byłby specjalny dział, albo wyznaczone kilka osób z Ekipy w MC do pełnienia tej funkcji. Obowiązkami tego Pomocnika byłoby: - Usuwanie postów i wątków niezgodnymi z Regulaminem - Usuwanie wiadomości na czacie graczy które łamią regulamin - Dodawania punktów ostrzeżeń dla graczy którzy złamali Regulamin Pomocnik ten wyróżniał by się na czacie swoją rangą Proponowany wzór: W temacie [PodanieForum] Nick Kod: Imię: Dokładny nick na forum: Data urodzenia: Co chciałbyś zmienić na tym forum: Czy chcesz pełnić funkcję Pomocnik na forum? Wymień Obowiązki Pomocnika forum: Umotywowanie Podania: Myślę że to dobry pomysł i zostanie to wprowadzone w życie :]
Tą funkcję pełni już administrcja MC (i nawet nie najgorzej im idzie), a co do TS to tkwisz w błędzie, bo ranga pomocnik już nie istnieje (a przynajmniej nie tak, by mógł ją otrzymać ktoś z poza E&A MC). Nie ma więc wzoru na pomocnika TS. Jedyna rekrutacja jaka istnieje w tym momencie to rekrutacja na Pomocnika (MC).