Tutaj piszemy życzenia urodzinowe dla takiej małej drogi tzn, lukiasfalt, lepiej napisz, bo nie będziesz miał chodnika do szkoły Więc, życzę Ci byś się rozpowszechniał po całym świecie <zasypia>
Najlepszego asfalcie! Miłego chodzenia po asfalcie :3 Nie zapadnij się, kopalnie są zUe, powiedz Unii Europejskiej, żeby Cię wspomogli, dają Ci pieniążki na twoje nowe życie
Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Twoich 15 urodzin, Zdrowia, Szczęścia, Pomyślności Nasz Kochany Asfalcie :3
Zebys z nami wytrwal jak najdłużej i nie zostal poniszczony i podziurawiony jk nasze kochane polskie drogi ;]
Musiałem się dopisać... Wszystkiego najlepszego (Blablablablablabla) byś się nigdy nie zagubił, dużo opatrzności Bożej. Pozdrawiam
Luki też bym się dołączyć do tych wszystkich życzeń. Wiesz, mieszkasz niedaleko jeżeli masz coś mocniejszego to daj cynk bo kupiłem przepitke.
A co, skoro dziś zacznie się dopiero jutro to jeszcze można bo teraz jest jeszcze wczoraj. (ahh te doby są za krótkie...). Sto lat. Niech cię położą u mnie we wsi