MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

UB Iron_Man

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika _lagozaur_, 22 Kwiecień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _lagozaur_

_lagozaur_ Zabił Ladaviego i dostał za to bana.

Docenione treści:
    63
    1. Nick z gry: Iron_Man
    2. Data otrzymania bana: 02.01.17
    3. Sytuacja oraz powód otrzymania bana: 1 sek Antyknock
    4. Dlaczego miałbym dostać UB?
    Pewnego dnia zdarzyła sie sytuacja, kiedy podczas jednej z kilka setek walk poszła na mnie skarga. Skarga po za niczym była oparta na tym ze mam niby antyknocka. Bardzo nie smaczna sytuacja, gdyż na nagranym filmiku był nagrany u mnie hack (antyknock). Wszystko by było fajnie, ale na filmiku (nwm ok 20 min?) był ukazany fragment, w którym mam prawdopodobnie ten Hack. Z namyslem popatrzalem na ten fragmencik i co? Miałem mocnego laga, krotkiego i uznano mi to za antyknocka. Trwał sek/może 2. Jeszcze jakby patrzeć to była bardzo slaba akcja ponieważ było to w lawie i JK wspominalem w innych wątkach mocny zbieg okoliczności. Na ludzka myśl, po co bym miał używać na 20min walki 1/2 sek antyknocka, który nic mi by nawet nie pomógł?? Jeszcze nie patrząc na to serwer lagowal. A na filmiki widac, ze refa jem dłużej niż nie jeden gracz + spadam w dół ZAMIAST ISC W PRZÓD!
    Patrząc na inna skarge, tak samo niby za antyknocka to jak gracz, który mnie oskarżył pokazał mi fragmenty, ze niby mnie nie odrzucił poprzez cios(tylko jak miał mnie odrzucić jak wtedy utknal w pajeczynie i ladował w nią zamiast mnie). Mogę wspomnieć z innych takich zbiegów okoliczności, ze bardzo w podobny sposób kilka graczy w tym prawie samym czasie, zostało zbanowanych(uwaga, a za co? Za kilka sek. Tak samo antyknocka). Jeszcze moje sprawy rrozpatrywal Mod, który sie nie zna na PvP a jak widzę, to "Słowo Ladaviego jest święte. Co powie to jest prawda".
    Dziękuje za wysłuchanie i proszę o UB. Z gory dzięki.
    Pozdrawiam Iron_Man

Reklama
  2. Vilembraw

Vilembraw Użytkownik

Docenione treści:
    35
    Nie wiem dlaczego piszecie ze jestescie za unbanem skoro nic nie wskoracie. Wedlug mnie ban sie nalezal bo bylo widac antyknocka :p
    Niech ktos z adminow o tym zadecyduje, lecz sadze ze nie dostaniesz ub na tej edycji :)

3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Moim zdaniem powinieneś zaczekać do momentu, aż zostanie otwarta Nowa Edycja.

#ŚMIECHŁEM

4. _lagozaur_

_lagozaur_ Zabił Ladaviego i dostał za to bana.

Docenione treści:
    63
    Czemu Administracja usunęła komentarze ?

• Przyjazny Przyjazny x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
  5. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Widzimy się 3 dni po rozpoczęciu Nowej Edycji.

Prośba rozpatrzona pozytywnie

• Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę