Witam, pisze tu w sprawie mojego postu w sprawie UB. Zamkneliscie go bez żadnej odpowiedzi. Poczulem sie urazony, ponieważ poczulem sie odrzucony jak jakis śmieć. Mecze sie z napisaniem tej prośby o ub a wy sobie zamykacie od tak bez żadnej, nawet krótkiej odp. Widze ze fajnie traktujecie graczy CA. Rozumiem, ze gdybym napisał podanie byle jak, krótkie i smieszne ze na samo przeczytanie to brak komentarza sie nasuwa. Takim przykladem, każdemu graczowi nastepnym razem juz nic sie nie chce pisac, skoro go olewacie. To na tyle. Nie obrazajac, ale zachowaliscie sie w jakims stopniu chamsko. Nie pozdrawiam Iron.
Dołączam się do postu na moje ub nikt też nie odpowiedział czuję się zniesmaczony i zdegustowany zachowaniem administracji na tym serwerze. Jak dla mnie skandal. Na jakiej podstawie zamknięty został mój wątek nawet nikt nie odp.....
@Hate nie zostały odrzucone. Wątek został zamknięty ze względu na to by nie nabijano sobie postów. Co do UB, dalej czekam na odpowiedź ze strony Iron'a na PW, dlatego też jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji.
Iron_Man ok jest już otwarte. Oczywiście wieżę że nie masz cheatów bo po co komu cheaty jak ma range PREMIUM? bo ja nie wiem. Jak najbardziej jest za UB