1.Nick z gry: ThunderMouseMc 2.Data otrzymania bana: 7.04.2017r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: cheaty pvp 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Tak naprawde nie wiem dlaczego mam bana. Gram teraz dosyć rzadko więc nie rozumiem za co ten ban. Po dostaniu tego bana napisałem do Mychy dlaczego ja i on mamy bany i okazało się że siedzieliśmy na jednym ip chodź byliśmy w dwóch różnych miejscach. Nie korzystałem nigdy z cheatów i nie mam zamiaru korzystać dlatego pisze prośbe o ub ponieważ ten ban został wystawiony tak naprawde tylko po sprawdzeniu ip a nie rozmowie z nami. Każdy dobrze wie że przecież gramy wspólnie z mychą więc nie rozumiem dlaczego wzięto mnie za jego mulciaka i zbanowano. Podczas wystawiania bana nie miałem mozliwosci wejścia na serwer i porozmawianiu z LuckyBastard o tej sprawie lecz mycha kazał napisać prosbe o ub bo to jest jakaś pomyłka i tak jak mówie ja i on to są dwie inne osoby. Nie wiem jak mam to wam jeszcze udowodnic skoro i tak nie mam tu nic dogadania. Wiekszośc graczy dobrze wie przecież że ja to nie mycha........ Czy moge odzyskac moje konto?
Witaj Bartek z tej strony LuckyBastard. Potwierdź swoją tożsamość na teamspeaku craftapple wchodząc na kanał "kanał u johna:>" Jako niezarejestrowana osoba nie będziesz widział innych użytkowników na kanałach ale jeśli będzie kanał prywatny o podanej u góry nazwie będę tam na pewno codziennie jestem w godzinach od 19-20
Oczywiście w prawym górnym rogu od razu po prawej stronie masz taki kwadracik klikasz go i wchodzisz w zakładkę rozmowy, potem klikasz "utwórz nową rozmowę" wpisujesz mój nick na forum jako grono odbiorców (czyli JohnRambo) i treść wiadomości.
Akceptuję twoją prośbę o UB i pamiętaj aby ustawiać hasła trudne do złamania żeby inne osoby nie korzystały z twojego konta, bo potem ty za ich czyny poniesiesz odpowiedzialność.