Dokładny nick w grze: Enira Czy posiadasz range Vip/SVip: Nie posiadam Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-3-4 godziny dziennie albo i więcej. Ile masz lat: 13 Jak długo grasz w minecraft: 3 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: od niedawna z 2 tygodnie Kto jest adminem: XInfiniter - Właściciel Wioletta - Pani Admin <3 Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Wywalono mnie za słowa ze 5 razy lub wiecej. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Pełniłam rolę Admina. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick Dlaczego ty: Jestem ogarnięta i potrafię być asertywna. Lubię być wesoła i pomocna. Opisz siebie w kilku zdaniach: Wesoła pomocna gadulina Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie znam Czy czytałeś/aś regulamin: Tak Gdzie jest regulamin: //www.craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś dział ekipa: Tak Jakie obowiązki ma CzatModerator: Pilnowanie czatu, banowanie za reklamy, muty za przeklenstwa oraz bany i udzielanie pomocy graczom.
Za mały wiek. Jeśli zostałaś wyrzucona AŻ 5 razy za słowa, to boje się co będzie gdy dostaniesz te posadę. Nie podałaś dokładnie komendy, a tak na przyszłość to Cm nie może banować. Jestem na Nie.