ImięDominika Dokładny nick w grze: domi66 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: w grze spędzam 4-6 godz najchętniej na creative Data urodzenia:daty urodzenia dokładnie nie podam powiem że mam 13 lat Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:zaczęłam grać w mc w 2015 r na wersji (chyba) 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 05.07.2016 r Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chciałabym aby komunikaty z czatu np by stworzyć działkę wpisz /p auto ponieważ nowi gracze nie zawsze o tym wiedzą oraz wprowadziłabym coś takiego jak ,,Serwerowy Sąd Najwyższy"w którym każdy gracz który ma dostać bana lub dostał ostrzeżenie mógłby w towarzystwie świadków i publiczności oraz kogoś kto jest pomocnikiem,adminem lub moderatorem udowodnić swoją niewinność lub ewentualnie potwierdzić jego karę i poznać jej powód. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie ogarniać czat,zgłaszać błędy i bugi,pomagać graczom wyjaśniać im komendy. Pomocnik ma dostęp do komend takich jak: /kick -wywala gracza z serwera np./kick domi66 spam /mute -wycisza gracza np./mute domi66 24h Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałabym zostać pomocnikiem by pomagać innym graczom i modą oraz udzielać się jakoś na serwerze. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jak powyżej chciałabym stworzyć ,,Serwerowy Sąd Najwyższy" który miałby też za zadanie rozwiązywać konflikty każdy mógłby się wypowiedzieć i w ten sposób wyjaśnić spór. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak jestem stanowczą i konsekwentną osobą umiem zapanować nad ludźmi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań : Mam na imię Dominika,kocham zwierzęta szczególnie konie.Mam brązowe oczy,jestem stanowczą osobą jestem bardzo kreatywna.Jestem osobą niepełnosprawną jednak prowadzę (w miarę normalne życie). Określ swoją dyspozycyjność:Jestem prawie zawsze na serwie i na forum i jestem dyspozycyjna Umotywowanie podania: Koleżanka była kiedyś na tym serwerze Pomocnikiem i wszystko mi wytłumaczyła dlatego wiem na czym to polega
Podanie nie jest estetyczne Ubogo w "Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań :" naprawde malo Zero aktywnosci na forum w Grze jeszcze nigdy cie nie widzialam Jestem na wielkie NIE
Witaj Ocena: Podanie nieestetyczne Błędy Zerowa aktywność na forum Staż dobry Cytat: Określ swoją dyspozycyjność:Jestem prawie zawsze na serwie i na forum i jestem dyspozycyjna A chodzisz do szkoły? Cytat: Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie ogarniać czat,zgłaszać błędy i bugi,pomagać graczom wyjaśniać im komendy. Mało trochę... Cytat: Jestem osobą niepełnosprawną jednak prowadzę (w miarę normalne życie). Współczuje... No cóż, Jestem na NIE.
Witaj Minusy -aktywność na forum niska -Nie pomagasz -Podanie nie estetycznie napisane Plusy +staż na serwerze Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie ogarniać czat,zgłaszać błędy i bugi,pomagać graczom wyjaśniać im komendyTutaj troche mało Aktualnie jestem na nie
Witaj, Twoja aktywność w grze jak i na forum jest praktycznie równa zeru (chyba, że się mijamy na serwerze). Pomysł "Serwerowego Sądu Najwyższego" jest interesujący, ale niestety nie możemy sobie pozwolić na powolne działanie organu wykonawczego. W końcu Craftapple to nie Sędzia Anna Maria Wesołowska Pokaż, że Ci zależy, udowodnij że starasz się nie tylko dla 'ładnie świecącej się rangi'. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.