MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika domi66, 29 Kwiecień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. domi66

domi66 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ImięDominika
    Dokładny nick w grze: domi66
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: w grze spędzam 4-6 godz najchętniej na creative
    Data urodzenia:daty urodzenia dokładnie nie podam powiem że mam 13 lat
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:zaczęłam grać w mc w 2015 r na wersji (chyba) 1.5.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 05.07.2016 r
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chciałabym aby komunikaty z czatu np by stworzyć działkę wpisz /p auto ponieważ nowi gracze nie zawsze o tym wiedzą oraz wprowadziłabym coś takiego jak ,,Serwerowy Sąd Najwyższy"w którym każdy gracz który ma dostać bana lub dostał ostrzeżenie mógłby w towarzystwie świadków i publiczności oraz kogoś kto jest pomocnikiem,adminem lub moderatorem udowodnić swoją niewinność lub ewentualnie potwierdzić jego karę i poznać jej powód.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie ogarniać czat,zgłaszać błędy i bugi,pomagać graczom wyjaśniać im komendy. Pomocnik ma dostęp do komend takich jak:
    /kick -wywala gracza z serwera np./kick domi66 spam
    /mute -wycisza gracza np./mute domi66 24h
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałabym zostać pomocnikiem by pomagać innym graczom i modą oraz udzielać się jakoś na serwerze.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jak powyżej chciałabym stworzyć ,,Serwerowy Sąd Najwyższy" który miałby też za zadanie rozwiązywać konflikty każdy mógłby się wypowiedzieć i w ten sposób wyjaśnić spór.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak jestem stanowczą i konsekwentną osobą umiem zapanować nad ludźmi.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań : Mam na imię Dominika,kocham zwierzęta szczególnie konie.Mam brązowe oczy,jestem stanowczą osobą jestem bardzo kreatywna.Jestem osobą niepełnosprawną jednak prowadzę (w miarę normalne życie).
    Określ swoją dyspozycyjność:Jestem prawie zawsze na serwie i na forum i jestem dyspozycyjna
    Umotywowanie podania: Koleżanka była kiedyś na tym serwerze Pomocnikiem i wszystko mi wytłumaczyła dlatego wiem na czym to polega

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    Podanie nie jest estetyczne
    Ubogo w "Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań :" naprawde malo
    Zero aktywnosci na forum
    w Grze jeszcze nigdy cie nie widzialam

Jestem na wielkie NIE

2017-04-13_11.02.04.png

3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj
    Ocena:
    • Podanie nieestetyczne
    • Błędy
    • Zerowa aktywność na forum
    • Staż dobry
    Cytat:
    Określ swoją dyspozycyjność:Jestem prawie zawsze na serwie i na forum i jestem dyspozycyjna
    A chodzisz do szkoły?
    Cytat:
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie ogarniać czat,zgłaszać błędy i bugi,pomagać graczom wyjaśniać im komendy.
    Mało trochę...
    Cytat:
    Jestem osobą niepełnosprawną jednak prowadzę (w miarę normalne życie).
    Współczuje...
    No cóż, Jestem na NIE.

4. _xawery_

_xawery_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Witaj
    Minusy
    -aktywność na forum niska
    -Nie pomagasz
    -Podanie nie estetycznie napisane

Plusy
    +staż na serwerze

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie ogarniać czat,zgłaszać błędy i bugi,pomagać graczom wyjaśniać im komendyTutaj troche mało

Aktualnie jestem na nie

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Twoja aktywność w grze jak i na forum jest praktycznie równa zeru (chyba, że się mijamy na serwerze).

Pomysł "Serwerowego Sądu Najwyższego" jest interesujący, ale niestety nie możemy sobie pozwolić na powolne działanie organu wykonawczego.
    W końcu Craftapple to nie Sędzia Anna Maria Wesołowska :)

Pokaż, że Ci zależy, udowodnij że starasz się nie tylko dla 'ładnie świecącej się rangi'.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę