1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: xSzescianPL 3. Serwer: (np. survival/creative) 4. Przybliżona data: 2017 - 04 - 30 5. Opis wykroczenia: Masowa Reklama / Podanie listy z IP innych serwerów. 6. Dowody: http://imgur.com/a/DC8ti
1. Nie zgodzę się. Dałem link do mclisty żeby ci co nie dali diaxów dali je, co może poprawić pozycje craftapple na mcliście. 2. Nie zgodzę się. Ten sam link jest na stronie głównej craftapple.pl. Czyli pozyskałem go ze strony craftapple.pl więc jak bym go wziął z mclisty to bym się zgodził z exploding tnt ale tak się nie zgodze bo ten sam link jest na stronie głównej. 3. Nie zgodzę się. Ten link prowadzi do craftapple.pl a nie do innych serwerów.
To Nie kwestia twojego widzimisię. 1. Napisałeś? Napisałeś. 2. Dałeś link z adresami polskich serwerów, tylko po to żeby dali te "Opinię"? No Nieźle.
Ja dałem link do serwera mc.craftapple.pl a nie do listy serwerów. Więc reklamowałem craftapple a nie inne serwery. A tak po za tym fajnie że literówka w nazwie tematu oraz że napisałeś "3. Serwer: (np. survival/creative) "
Z tego co pamiętam regulamin to wychodzi na to: To nie mogła być reklama, bo nie podałem IP serwera, ani strony, na której bezpośrednio po wejściu pokazuje się IP serwera.
No właśnie mu chodzi o link do listy serwerów, który nie reklamuje innych serwerów, tylko reklamuje craftapple.