Cześć Postanowiłem poćwiczyć edytowanie filmów tworząc mała, 5cio odcinkową serię ze skyblocka. Chodzi w niej o to aby ukończyć wszystkie zadania ze skyblocka bez używania sklepu i pomocy innych graczy. W tym temacie będę zamieszczał jej kolejne odcinki. Link do całej serii macie w mojej sygnaturze. Chciałbym, abyście podsuwali mi rady/pomysły odnośnie edycji filmów. Po nakręceniu pierwszego odcinka już np. wiem jak odpowiednio synchronizować dźwięk względem obrazu, polepszyłem przejścia między scenami itp. Zatem piszcie co byście chcieli zmienić/ulepszyć. Jak uznam, że nauczyłem się edytować video na odpowiednim poziomie to zakupię mikrofon i z nowa edycją wystartuję z serią z survival. Poniżej pierwszy odcinek serii. Drugi już jutro. A w sygnaturze link do całej serii.
Pierwszy Youtuber na serwerze! xd Dobra, co by tu u Ciebie poprawić. Już wiem: - dodaj jakąś muzykę, jak nie znasz żadnej polecam kanał NoCopyrightSounds - jak to na mnie przystało, uwielbiam filmy z kamerką i mikrofonem, najlepiej takie normalne, prawie nie edytowane, a jak już coś to przyśpieszenie gdy jest coś nudnego - na kanale mógłbyś zapraszać na filmy gości, którzy też coś nagrywają na YT, lub normalnych graczy, wedle uznania - jak już będziesz nagrywał Survival to mógłbyś dawać jakie tipy od graczy, jak enchantować itp. Dobra tyle z moich porad, myślę się się przydadzą Miłego Dnia.
Witaj Na początku pisze , że masz ode mnie suba i powodzenia w chalange: -Dodaj muzyke(Jeśli nie znasz żadnej to obejrzyj kanał trap nation lub trap city) -Mikro , tylko , że dobre Dobra moim zdaniem już tyle więcej nie ma
Super pomysł na serię Widać, że masz doświadczenie zarówno w edycji filmów jak i samej grze Minecraft. Nie wykluczone, że z Twoim głosowym komentarze filmik zyskałby na wartości. Gratuluję talentu i czekam na resztę
Planuję dodawać w poniedziałki i czwartki koło południa. Mam nadzieję, że nadążę z wykonywaniem zadań.
A jutro wstawi 4 odcinek. Ciekawe jaka będzie jego reakcja kiedy zobaczy poziom 'Pogromca'. Powodzenia w nagrywaniu. Będziesz robić jakieś serie na naszym SkyBlocku?
Nie, z nową edycją raczej tylko survival. Skyblock za bardzo polega na czekaniu/afkowaniu przy stoniarce - nie dla mnie. 4 odcinek bliżej następnego tygodnia. Materiał już mam ale muszę obrobić.
A dokładniej czwarty odcinek na nieco ponad 2 godziny przed rozpoczęciem następnego tygodnia. Przy okazji dziękuje wszystkim za porady. Zwłaszcza Tobie CreeperPL - aż bije w oczy jak bardzo skorzystałem z jednej z Twoich w tym odcinku. Seria z survivala na nowej edycji będzie miała taki właśnie wygląd jak ten odcinek. Rezygnuje z użycia mikrofonu, bo mam wstrętny głos. Jeśli nie chcecie jej ominąć - subskrybujcie kanał.
Widzę że dołożyłeś super muzykę, bardzo pasuje do tego. Film jest teraz bardziej ciekawy, nawet że nie gram na SkyBlocku aż chce mi się oglądać twoje filmy Mógłbyś mi powiedzieć jakim programem obrabiasz fimy? Niedługo kupuje laptopa i (może) będę częściej nagrywał filmy Może razem zaczniemy nagrywać? xd Dzięki Ps. Link do mojego kanału jest w sygnaturze, mam więcej filmów, ale są niepubliczne.
Hitfilm - link do kanału twórców programu: https://www.youtube.com/channel/UCIMX7KaXAFkJG7uPsQBepfA Zobaczymy, co przyniesie nowa edycja - może się spotkamy na sv
W którymś zadaniu dostajesz miksturę oddychania pod wodą. Wypij ją, następnie zrób otwór wielkości jednego bloku w swojej wyspie, wylej tam wodę żeby spadała pionowo w dół aż do poziomu 0 i wskocz do wody. W ten sposób będziesz mógł stawiać bloki pod swoim aktualnym poziomem wyspy. Tylko pamiętaj o kontrolowaniu czasu trwania mikstury