nowez, moja Nienajlepsza-Koleżanko, w dniu Twojego święta życzę Ci, abyś już niedługo mogła spełnić wszystko co sobie wymarzysz. ; ] Jako, że muzyka jest bardzo ważna w życiu nowez, dlatego też porponuję do życzeń dołączać jej muzyczną dedykację. Oto i moja:
Kimkolwiek jesteś Nowez, wszystkiego najlepszego, zdrowia, masła (jak ktoś rozumie to fajnie) pieniędzy itd.
Wszystko, co piękne i wymarzone, niech w Twym życiu będzie spełnione. Niech życie słodko płynie, a wszystko, co złe, niech szybko minie. Wybacz musiałem się posiłkować dawką internetu, lecz mój zasób słownictwa mógł by Cie trochę urazić Dobrze to Three ujął, bez muzyki nie ma życia, tutaj coś ode mnie.
Dokładnie ludziki, No music - no life... Wszystkiego naj no weź ;> Nie rozpisuję się, bo idę już spać B) Branoc all ^^
O nie spóźnione życzenia. Najlepszego nowez le babciu zdrowia, szczęścia, pomyślności i takich różnych. Dalszego spełniania sukcesów i powodzenia w życiu. Jeszcze jeden raz; Sto lat sto lat! *nuci* No takie tam
The Rolling Stones - Anybody Seen My Baby Jeden z moich ulubionych ponadczasowych kawałków. Pewnie Tobie też się spodoba. Mogłabyś grać główną rolę w teledysku.