Cześć wszystkim Mam na imię Adrian (Ardian), za niedługo skończę 15 lat. Można mnie spotkać na serwerze Survival. Jestem Grafikiem i Programistą (jakby kogoś to interesowało :v PHP&Bazy sql).
Witaj na naszym serwerze! Zapoznaj się obowiązkowo z naszym regulaminem. Życzę ci miłej rozgrywki na naszym survivalu. Jak już przystało odpowiedz na kilka pytań... Co robisz poza graniem w Minecraft? Skąd się dowiedziałeś o CraftApple? Masz rodzeństwo? Ulubiona piosenka? Ulubiony film? Ulubiona książka? Jesteś w związku? Jaką masz ksywę? Dobra już nie będę zawracać ci głowy ^^ Pozdrawiam.
Cześć! Mam nadzieje że serwer ci się podoba i przyjemnie ci się tu gra ^^. Zapraszam na wspólne pogranie i pogadanie na serwerowym teamspeaku! Życzę ci wspaniałej gry na serwerze ^^ Wszystkim którzy to czytają życzę miłego dnia <3
Co robisz poza graniem w Minecraft? Gram w piłkę ręczną Skąd się dowiedziałeś o CraftApple? Od kumpeli Masz rodzeństwo? Nie Ulubiona piosenka? Imagine Dragons - Believer Ulubiony film? Kac Vegas Ulubiona książka? Nie mam Jesteś w związku? Tak Jaką masz ksywę? w grze Dzujkovskyyy w realu Ardian
Witaj, jak oni zadają pytania to ja też 1. Imię 2. Ile masz lat 3. Ulubiony administrator (\@-@/) 4. Lubisz CraftApple? 5. Lubisz się uczyć? 6. Ulubiony owoc 7. Ulubione warzywo 8. Ulubiona potrawa 9. Ulubiony teledysk 10. Ulubiony program telewizyjny To tyle, Miłego Dnia.
1. Imię - Adrian | Ardian jak kto woli 2. Ile masz lat - za niedługo 15 lat 3. Ulubiony administrator (\@-@/) - Nie zapoznałem się jeszcze bliżej z administratorami 4. Lubisz CraftApple? - Tak 5. Lubisz się uczyć? - Powiedzmy 6. Ulubiony owoc - Brzoskwinia 7. Ulubione warzywo - Nie wiem :v 8. Ulubiona potrawa - Kebab z takich na szybko XDD 9. Ulubiony teledysk - nie mam 10. Ulubiony program telewizyjny - TTV
Witaj! Życzę Ci miłej gry na serwerze. W wolnej chwili zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network.