MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie na pomocnika]

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika domi66, 7 Maj 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. domi66

domi66 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Dominika
    Dokładny nick w grze: domi66
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam tak 5-6 godz najchętniej na serwerach creative oraz minigry
    Data urodzenia: 03.07.2002
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 17.11.2012 wersja 1.4.4
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie jestem pewna daty ale było to w 2015r
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na craftapple nie zmieniłabym zbyt wiele może tylko poprawiłabym małe błędy i skupiła na tym by zmienić podejście graczy do nowicjuszy
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komend /kick i /mute pomocnik ma za zadanie ogarniać chat i pomagać nowym graczom, wykonuję także inne zadania przydzielone przez administratorów i moderatorów.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym umilić graczom grę i wyłapywać spam czy inne tego typu rzeczy które uprzykrzają grę.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Przesłucham obie (lub więcej osób) osoby i potem spróbuję wszystko wyjaśnić.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak jestem bardzo społeczna i stanowcza.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem mądrą i utalentowaną osobą.Mam brązowe włosy i brązowe oczy.Kocham zwierzęta szczególnie konie.Jestem bardzo pomocna i szalona gram długo w mc.
    Określ swoją dyspozycyjność: Zazwyczaj jest to godz 15-21 chociaż czasami wgl nie mam czasu, lub wchodzę wcześniej czy później
    Umotywowanie podania: Moja koleżanka była kiedyś pomocnikiem na CraftApple i mnie przekonała i powiedziała mi jak to wygląda

Reklama
  2. ShyPoudy

ShyPoudy [*]

Docenione treści:
    168
    Witaj domi66!

Wymienimy teraz twoje plusy i minusy...

- Podanie zlewa się,
    -+ Interpunkcja (bardzo rzadkie błędy na co można przymrużyć oko),
    + Twój wiek,
    + Twoje zaangażowanie,
    - Bardzo słabe umotywowanie,
    - Opisz siebie! MINIMUM 5 ZDAŃ!,
    - Nie widuje Cię na serwerze,
    - Nie pomagasz,
    - Bardzo niska aktywność na forum.

Nie wiem teraz jak Ciebie ocenić i mam z tym nie lada problem...
    Powinnaś starać się bardziej na rangę ,,Pomocnik''.
    Dlatego postaraj się bardziej, daj się poznać, pomagaj z własnej woli i zabłyśnij czymś...

Po przeczytaniu twojego podania wydajesz się być naprawdę ogarniętą kandydatką...
    Dlatego postaraj się bardziej!

Moja decyzja to NEUTRAL!

Pozdro! ^^

*ShyPoudy

3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Widać, że nie poświęciłaś na napisanie tego podania więcej niż 5-10 minut.
    Twoje odpowiedzi są zbyt krótkie i w dodatku słabo rozwinięte.

Nie spełniłaś wymogów rekrutacyjnych.
    Temat tego wątku jest niezgodny z ogólnodostępnym szablonem.

Pokaż, że Ci zależy.
    Poznaj naszą społeczność, wpadnij na naszego TS'a i zacznij się udzielać.
    Udowodnij, że starasz się nie tylko dla 'ładnie świecącej się rangi'.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę