Hayo! ^^ Robię sobie urlop. Jadę na 5-dniową wycieczkę, więc nie będzie mnie do piątku. Właśnie jadę autokarem do Karpacza... Całe 6 godzin jazdy >.< Trzymajcie kciuki Będę wpadać na forum wieczorem - przynajmniej się postaram, bo o 21:00 zabierają telefony -.- *patrzy na wychowawcę* Pozdrawiam, Śniegu ^^
Właśnie mamy przerwę. Zwiedziliśmy bunkry ^^ Jedno ze zdjęć: https://zapodaj.net/91e43ffa17420.jpg.html W podziemiach znaleźliśmy rękawiczkę z... Elsą?! https://zapodaj.net/cf6bed9378d05.jpg.html
Tak zapytam z ciekawości (aż mi się moje wycieczki klasowe z gimbazy przypomniały ^^) jaki macie plan wycieczki?
Bardzo napięty... Jutro jedziemy do Drezna (kolejne 5 godzin), w środę idziemy na Ścieżkę, a w czwartek jedziemy do Pragi (znowu 5 godzin). W piątek zwiedzamy Zamek Czocha. Właśnie w ośrodku padły korki 8 osób poszło na miasto a reszta jest tutaj - w tym ja. Brak prądu, brak Wi-Fi, brak telewizora, bo brak prądu. Jednym słowem NIC. Zostało mi tylko słuchać Walkera :3
No to życzę miłej wycieczki .W Pradze byłem kilka razy i będę podkreślać ,że to jedno z najpiękniejszych miast świata, w zamku Czocha polecam zwiedzić lochy .No i żeby prąd wam w ośrodku przywrócili!
noweź, jak byłem na obozie, to byli u mnie tacy koledzy ze grali do 1 w nocy XD Najlepsze jest to, że sobie rozmawialiśmy przez ten czas
@nowez Nwm czemu. Wychowawczyni mówi "Żebyście dobrze odpoczęły", a rano obudziła nas o 6:22 i powiedziała: "Dziewczynki wstajemy. O 6:45 zbiórka na dole na śniadanie.", no jak miałyśmy godzinę sprawdzić? Jak? Brak zegara, telefonu. Miałyśmy (jesteśmy 4) 20 minut żeby się ogarnąć. Ja oczywiście byłam ostatnia i się spóźniłam ;_; A telefony babka oddała przed wyjazdem do Drezna -_- Bosh... Przeklinam ten czas
Właśnie siedzimy w świetlicy. Kumple grają z moją przyjaciółką w gałę jej kapciem XDDD Teraz się biją tymi kapciami... No nic. Jest super ^^
A to jest klasowa wycieczka, tak? Bo ja 5 dniowych wycieczek w 5 klasie (chyba) nie miałem, a jak bym miał to i tak bym nie pojechał (nienawidzę wycieczek, nie pytajcie się dlaczego xd) A więc, udanego urlopu