1. Imię: Paweł 2. Dokładny nick w grze: TheKillerGames 3. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Średnio przebywam po 2 godziny, zdarzy się dłużej, a może i krócej. Można mnie spotkać najczęściej na trybach Survival. 4. Data urodzenia: Urodziłem się 5 stycznia 2000 rok aktualnie mam 17 lat 5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać w Minecrafta 9 lipca 2013 roku. Wersja, która za tych czasów była najnowsza to 1.6.1. 6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Swoją przygodę tutaj rozpoczynałem 7 maja 2017 roku. 7. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: . Nie 8. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: . Żeby był warp parkour z nagrodą 9. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki pomocnika: -Zgłaszanie bugów i błędów do administracji serwera. -Pomaganie potrzebującym graczom, wyjaśnianie działania komend. -Dyspozycyjność, czyli wykonywanie dodatkowych czynności wskazane przez rangi wyższe. -Uczestniczenie w życiu serwera i forum. -Pomaganie moderatorom w utrzymaniu porządku na czacie. Uprawnienia pomocnika: -/kick (nick) (powód) Wyrzuca gracza z serwera. -/mute (nick) (czas) Wycisza gracza na podany czas np. 30m, 3h lub 1d. 10. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym wspomóc serwer, pomagając na Survivalu. Chcę, żeby gracze żyli w zgodzie. Są sytuacje, że niektórzy gracze łamią regulamin, gdy kogoś nie ma z E&A. Ktoś się może przyczepić i konflikt gotowy. 11. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Kiedy dojdzie do konfliktu na start spróbuję uspokoić skłóconych graczy. Poproszę o przeniesienie kłótni na /msg i zacznę wysłuchiwać wersji zdarzeń skłóconych osób. Kiedy można będzie, wysłucham również innych świadków, o ile będą mówić prawdę. Na końcu wyciągnę wnioski i pouczę winnego/winnych. 12. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej posiadam taką umiejętność. Kiedy mamy prace klasowe i dzielimy się na grupy, chłopacy wybierają mnie chętnie. Potrafię również się dogadać z graczami z serwera. Pare razy miałem serwer i miałem świetny kontakt z graczami. 13. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Cześć! Mam na imię Michał. Uczęszczam do 4 klasy szkoły podstawowej, i nawet muszę przyznać idzie mi całkiem dobrze. Uwielbiam spędzać czas na dworze, grając w meczyk piłki nożnej z kolegami, lub na partyjce ziemniaka. Niezbyt czytam książki, ale mam swoją ulubioną serię książek, które chętnie czytam. Ostatnio zainteresowały mnie też narty. Jeśli chodzi o jedzenie, przede wszystkim spożywam mięso. Bardzo uwielbiam mięsko xD. Na śniadanie najczęściej jem płatki, podobnie jak i na kolację. Jestem już zaprzyjaźniony z niektórymi graczami tego serwera. Dla mnie Survival jest naprawdę fajny. Oglądam również i telewizję, chodź najczęściej oglądam fragmenty jakiś filmów, lub wiadomości. Na przyszłość planuję przeprowadzić się za granicę. Jestem poetą. 14. Określ swoją dyspozycyjność: Dyspozycyjny jestem w różnych godzinach, (14,15-20,21) w wolne od rana. 15. Umotywowanie podania: Czasami w naszym życiu nadchodzi ten moment, kiedy można wskoczyć poziom wyżej. Człowiek ma różne marzenia, jedne ważniejsze od drugich. Chciałbym dołączyć do tej wyjątkowej ekipy i reprezentować z dumą serwer. Jeśli podanie zostanie zaakceptowane, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam, TheKillerGames99
Podanie fajne ale aktywność na serwie o forum niestety leżu i płacze, do tego grasz od paru dni. Sory memory ale jestem na nie.
Zazwyczaj nie mówię, czy jestem na tak czy nie, lecz dam Ci na zachętę tak, bo widzę, że trochę popracowałeś przy pisaniu podania. Możesz popracować też nad aktywnością na forum i nad pomocą w grze graczom, bo to ważna rzecz przy rekrutacji. Powodzenia!
Nikt nie opisał tu najważniejszego. Na początku twierdzisz, że jesteś Pawłem i masz 17 lat. W punkcie opisującym swoją osobę piszesz, że jesteś Michałem, chodzisz do 4 klasy podstawówki i dobrze ci idzie. W ekipie raczej nie potrzeba ludzi, którzy nawet nie mają podstawowego pojęcia o tym, kim są
Niestety fakt, iż chciałeś wprowadzić nas w błąd kopiując fragmenty innych Podań każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Dla takich osób jak Ty nie ma w niej miejsca. Kandydatura odrzucona.