Witam, otóż chciałbym zgłosić, że jak w tytule moja działka została ukradnięta. No więc sytuacja jest taka: zalogowałem się dziś na CA, wszedłem na Creative i wpisałem /p h, ale pojawił się napis, że nie mam działki. Poszedłem sprawdzić w jej miejsce, ale została ona przejęta przez gracza "Mr_Shrek". Nie jest możliwe, żeby działka została usunięta przez ekipę, ponieważ nie łamała ona regulaminu i budowałem na niej jeszcze kilka godzin wcześniej. O to dowód, że jeszcze wcześniej dziś należała ona do mnie: http://i.imgur.com/mIhS1y9.png
Jesteś pewien, że nikt nie miał dostępu do Twojego konta? Może miałeś zbyt proste hasło? Czy Twoja działka na pewno miała wszystkie krawężniki wokół niej?
Tak, nikt nie miał dostępu do mojego konta, a moje hasło było całkiem trudne. Wokół działki znajdowały się wszystkie krawężniki.
Może napisaleś /p dispose a potem zapomniałes napiszać / p claim hę? Bo moja kolezanka napisala raz /p dispose i zapomniala na pisac p claim i stracila dzialke ;/
Bez Jaj. To Już Kolejny przypadek, w którym ktoś traci działkę, [przynajmniej ja tak podejrzewam lol], przez tak zwaną "Kradzież" Definicja Kradzieży - zabór cudzej rzeczy w celu przywłaszczenia. Pod pojęciem zaboru rozumie się fizyczne wyjęcie rzeczy spod władztwa właściciela. Dotyczy to również przedmiotu pozostawionego przez niego w znanym mu miejscu w zamiarze późniejszego jej zabrania. Wymóg dokonania zaboru oznacza, że nie jest możliwa kradzież rzeczy znalezionej przez sprawcę lub jemu powierzonej. Nie wyklucza to odpowiedzialności za inne przestępstwo, a mianowicie za przywłaszczenie. Mianowicie zrozumiałem, że wiesz kto to zrobił. Rzekomy pan, który cię okradł musiał mieć jakieś sposoby. Przypominasz sobie, w jaki sposób straciłeś działkę? Możliwe, że kliknąłeś coś czego nie trzeba było? DOKŁADNIE przypomnij sobie, co wtedy zaszło, i opisz to bardziej... eee?.. ROZWIŃ swoją wypowiedź [tak to sformułuję], i jak już wcześniej było mówione - ADMINISTRACJA NIE ODPOWIADA ZA SŁABE HASŁA, JAK I KAŻDĄ UTRACONĄ W TEN SPOSÓB RZECZ.
A jesteś pewien, że miałeś dobre hasło? Nie mówiłeś czasem komuś coś o sobie? Bo ja już widziałam paru graczy z podobnym nickiem. Zbieg okoliczności? Nie sądzę.