MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] exploding_tnt111

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika exploding_tnt111, 12 Maj 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. exploding_tnt111

exploding_tnt111 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię:
    Karol
    Dokładny Nick W Grze:
    exploding_tnt111
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    W Tygodniu Roboczym Bywa różnie, ale zawsze można mnie oczekiwać w godzinach 18-21.
    W Weekend'y, potrafię nawet przesiedzieć cały dzień , jeżeli mi tylko coś nie wypadnie.
    Data Urodzenia:
    2004 - 03 - 11
    Przybliżona Data Rozpoczęcia Gry w Minecraft:
    2012 - 12 - 20/
    Z Wikipedii wynika, iż wersja na której rozpocząłem swoją przygodę z Grą, to jest 1.4.6.
    Przybliżona Data Rozpoczęcia Gry Na Craftapple:
    Styczeń, 2016 roku.
    Czy Kiedykolwiek Byłeś/aś Karany Na Serwerze Gry Lub Na Forum:
    Zdarzyły się pewne 2 sytuacje, które można nazwać "Nieumyślnymi" , ale i tak nie jestem dumny z tego, co nabroiłem -
    1. Tzw. Działanie Na Szkodę Serwera [przy użyciu Mikstur, które zabijały graczy -
    Popełniłem wielki błąd, którego bardzo żałuje, ale moim uzasadnieniem [Chodź Bardzo Niestosownym w stosunku do popełnionego czynu] będzie to, iż nikt mnie nie powiadomił, że takowa czynność jest karalna.
    2. "Nieumyślna Reklama" - w takim sęsie, iż zapomniałem zakryć IP reklamowanego serwera, w dowodzie skargi, pomimo ponad 2 ostrzeżeń od Administracji. Ban Wynikał Jedynie z mojej wielkiej głupoty, która naprawdę potrafi być nieznośna. W Tym Przypadku Jedynie Mogę Starać się nie popełniać więcej takich Gaf, w tak ważnych sprawach, jak skarga.
    Co Chciałbyś/Chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Sam w sobie serwer jest bardzo dobry, jedynie trzeba niestety pobyć tym drobiazgowym człekiem -
    1. Rozwinięcie trybów, w znaczeniu - dodanie kolejnych trybów, jak np. tryb Party.
    Określenie Trybu Party -
    Tryb składający się z 12 minigier [jednorazowa gra trwająca od 5, do maximum 8 minut] -
    1. "Krzesełka"
    2. "Popcorn"
    3. "Król Parkietu"
    4. "Zabawa W Malowanie"
    5. "Spleef"
    6. "Blocking Dead" [Mniej Krwawsza Parodia serialu "The Walking Dead"
    7. "Ender Spleef"
    8. "Build Battle"
    9. "Party Champion's League [Gra składająca się z 8 etapów, po których zostaną wytypowani 3 gracze, z najwyższym wynikiem]
    10. "Wyrzucić"
    11. "Polowanie Gospodarcze"
    12. "Creeper Attack"
    1, i bardzo ważna rzecz - co do trybów opisze je w oddzielnym wątku, iż odczytanie mojego podania zajęło by wieki.
    2.
    Ograniczenie Społeczności -
    Od Paru Dobrych Lat, każda administracja serwerów zadaje sobie pytanie: "Jak Ograniczyć w Odpowiedni sposób społeczność, by nie doszło do nad użycia?" - Po 1, wprowadzić nową Cenzurę.
    2. Dodanie komendy, umożliwiającej graczom powiadomienie Pomocnika/Moderatora, gdy działo by się coś co łamało by regulamin - komenda /helpop
    Wiadomo, że znaleźli by się śmieszkowie, którzy robili by taki spam, że aż szkoda gadać.
    dlatego zastosować takową komendę można by jej było użyć jedynie raz na 15 minut.
    Również wiem, że administracja jest pomysłowa, i mogła duuużo wcześniej wpaść na ten pomysł niż ja sam,
    ale musiała mieć jakiś stosowny powód żeby jej nie wprowadzić, ale takie małe marzenie jednak mam.
    Jakie Uprawnienia I Obowiązki Posiada Pomocnik:
    Obowiązki Pomocnika -
    -Pomagać Moderatorom, w wykonywaniu czynności zwanej "ogarnięciem chat'u" , która odwołuje się do: Wykopania Graczy, za pisanie niecenzuralnych treści, uprzykrzaniu gry innym użytkownikom , Itd.
    -Zgłaszać wszelkie [zauważalne mniej lub bardziej] usterki bądź niedogodności do wyższych rang tzn. ViceAdministratorowi, Bądź Samemu Administratorowi.
    -Pomagać Graczom, wyjaśnić pojęcia pewnych określeń, pomóc w potrzebie, objaśnić działanie komend, bądź odesłać do Regulaminu dotyczącego owej czynności.
    -Być Aktywnym w grze, jak i w dyskusjach odbywających się na forum.
    -Być Dyspozycyjnym, wykonywać dodatkowe czynności [czasami konieczne, czasami mniej] polecone przez Rangi wyższe, bądź wykonywać je od razu [w znaczeniu mieć na oku pewnych graczy].

Komendy Pomocnika -
    /kick nick [powód] - Wyrzuca gracza z serwera, za nieodpowiednie zachowanie.
    /mute nick [czas/ np. 15 min 24 h 7day - wycisza gracza, na określony czas.

Dlaczego Chciałbyś/Chciałabyś zostać Pomocnikiem:
    Chciałbym zostać rzekomym Pomocnikiem, z takich powodów, że często widzę [jak większość graczy, która nie patrzy na krzywdę wyrządzaną za pośrednictwem chat'u bezczynnie] jak gracz obraża, bądź uprzykrza grę drugiemu, co nie jest w porządku. Również Staram się ograniczać w pewien sposób graczy, tak by nie przesadzić. Sam staram się pomagać graczom, ale czasami do agresorów trzeba trafić innymi sposobami.
    W Jaki Sposób Załagodzisz Powstałe Konflikty:
    1. Wysłucham Oby Dwu Stron, i spróbuję ustalić przebieg zdarzeń.
    2. Porozmawiam z oby dwoma stronami, żeby dowiedzieć się czegoś więcej.
    3. Zapytam się naocznego świadka, który widział który gracz jest agresorem
    4. Ukarze oby dwie strony, w adekwatnym wymiarze kary, do popełnionego czynu.
    5. Powiem im, aby wywiązali wnioski ze swojego zachowania, i żeby starali się już więcej w ten sposób nie postępować.
    6. Zakończę Konflikt.
    Czy Posiadasz Umiejętność Współpracy Z Ludźmi:
    Każdy Ma O Mnie Swoje zdanie, ale ja sam teraz spróbuje wywnioskować z tamtych opinii równianie uzyskanego wyniku. Prosta Matematyka -
    Każdy Jest Inny. Każdy Ma Swoje Prawo Głosu. Nie Zawsze Znajduje z innymi ludźmi wspólny język, ale i tak się nie poddaje. Jeżeli widzę, że dolewam oliwy do ognia, odchodzę na czas, dopóty oby dwaj się nie uspokoimy. Wnioskując - Tak, Posiadam tą umiejętność, lecz nie w każdym przypadku.
    Opisz Swoją Osobę:
    Pewnego Dnia, szczęśliwego czy nie to kwestia dyskusyjna, narodził się pewien człowiek bardzo irytujący. Daaawno temu znalazł grę która przypadła mu tak do gustu, że pozostał do niej dotychczas.
    Człowiek ma Na Imię Karol.
    Jedyne co mu przychodzi na myśl to - czytanie komiksów ograniczających się do Marvel Universe, [Iron Man, Capitain America Itd.], ale też jest dosyć asertywny. Zajmuje się grą na instrumentach muzycznych, które tworzą jego pasje. W Przyszłości Ma Zamiar zostać architektem, bądź Inżynierem, [co za różnica, ważne żeby był spełniony]. Uprawia Sporty walki, rekreacyjny, Oj dużo jest tego. Duuużo. Wracając do spraw większej wagi -
    Mam na Imię Karol. Chodzę Do I Gimnazjum. Niedługo Przeprowadzam się do Poznania, do centrum.
    Tam Mam Zamiar uczęszczać do szkoły Muzycznej, i się spełniać w tym, co mi sprawia przyjemność.
    Jestem człowiekiem, który jest dosyć skomplikowany - Czasami Ocean Spokoju, czasami Erupcja Wezuwiusza... Trudno czasami się ze mną dogadać. Kiedyś Popełniałem wielki błąd, obrażając graczy, myśląc że tym uzyskam ich sympatie. Postanowiłem więc postępować zupełnie na opak - zacząć im pomagać jak i ogólnie starać się pomagać wszystkim, którzy są w tej chwili potrzebującymi.
    Myślę że jeżeli nie dochodzi do rękoczynów, jestem nawet znośny, ale to kwestia gustów.
    Wracając do mojego opisu - Mam jeszcze nadzieje, że znajdę pieniądze, na studia z filologi Rosyjskiej, Niemieckiej i Włoskiej. Jeżeli miałby ktoś mnie nazwać osobą asertywną, w pewnych sytuacjach bym się zgodził - W Pewnych bym dyskutował.
    Określ Swoją Dyspozycyjność -
    Bezpośredni Kontakt ze mną =
    Skype [O Nazwę Proszę Pytać wysyłając Prywatną Wiadomość.]
    Ts3 [Jeżeli w końcu będzie dla mnie zrozumiały]
    Discord [Aktualnie Jest Bez Zmian]
    Kontakt w grze =
    Tydzień Roboczy - 14/15 - 18-20
    Weekend - 24/2 [Jeśli Można Tak Rzec]
    Umotywowanie Podania:
    Czuje się Człowiekiem Pociągniętym do odpowiedzialności, za słabszych i ich błędy.
    Zawsze chciałem się spełnić radością, z samej aktywnej Pomocy Innym Użytkownikom.
    Kiedy Widzę Jakiś Konflikt, i brakuje Wtedy Kolejnej Pary Rąk Do Pomocy, aż mi się chce płakać.
    Wpadłem na pomysł zostania Pomocnikiem już parę dobrych miesięcy temu, ale pomyślałem że jeszcze nie czas, ale zawsze jest czas na Pomoc innym graczom.
    Niektórzy mają prawo mnie nazwać hipokrytą, za dawną wyrządzoną im krzywdę, ale proszę was -
    Co Uzyskacie z dogryzywania mi? Przyjemność? Przyjemność czerpie z Pomagania.
    I Taki postawiłem sobie cel, pisząc te Podania, ale nadal nie wiem jaki będzie wynik.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Podanie jest nawet, nawet lecz osoba zachowuje się poniżej norm.
    Taki tekst nie przystoi kandydatowi na pomocnika
    http://prnt.sc/f75m9s
    Na razie jestem na NIE.

3. exploding_tnt111

exploding_tnt111 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    To jest mój 1 , i ostatni post pod moim podaniem -
    1. Pedał to może nie najładniejsze określenie homoseksualisty, ale 1 ss zrobiony nie wiadomo kiedy nie jest żadnym uzasadnieniem odrzucenia kandydatury.
    2. Samemu TOBIE zdażyło się pare razy wyrazić nie pochlebnie o wielu sprawach, ale ja ci tego nie wytykam, ponadto ty nie kandydujesz ale zdarza ci się obrażać w pewnych sytuacjach nie tylko moją osobę jak i inne. Jeżeli mamy toczyć dalej tą dyskusję, to przenieśmy ją gdzie indziej.
    @Edit - Używanie wielkiej litery w połowie zdania nie jest jakąś powalającą cechą, ale staram się nad tym pracować. Co Do Szkoły - MOŻLIWE że zrezygnuje całkowicie z aktywności w grze, ale podkreślam że jest to jedynie moją własną decyzją. Podanie zostało napisane dosyć chaotycznie, z powodów jasnych -
    godzina, czas i moje zmęczenie. Co do reszty - Pełniłem już podobną funkcje na innych serwerach, więc wiem że to nie piaskownica, tylko z własnej inicjatywy pomoc charytatywna. Już wcześniej rozważałem intencję napisania podania, ale uznałem że to jeszcze nie czas. DOKŁADNIE przemyślałem wszystkie warunki, jakie będę musiał być w stanie spełniać. Co do niszczenia sobie radości z gry - na pewno moja gra stanie się dużo bardziej przyjemna, i powstanie więcej Kontrastów. Zdaje sobie sprawę, że nie długo muszę podjąć poważną decyzje, ale i tak chce podjąć się tego wyzwania.

Mój Instrument - Gitara, bądź inny strunowy jak np. Ukulele.

#3 exploding_tnt111, 13 Maj 2017
    Ostatnio modyfikowano: 13 Maj 2017
  4. MsKornel

MsKornel Gość

Zaczynając od całokształtu podania (zwracając uwagę na ortografię, interpunkcję itd.) i czytelności, uważam że za często stawiasz wielkie litery tam, gdzie zwyczajnie potrzebne nie są, chyba że chciałeś podkreślić jakieś emocje, a ja po prostu tego nie zrozumiałem. Ortograia i interpunkcja nie jest też na poziomie idealnym, ale jak na ogólnie przyjęte standardy, nawet w porządku (mam nadzieję, że na serwerze bardziej ogarniasz). Widać chaotyczność tego podania, jest pisane na szybko albo po prostu ty jesteś "ruchliwym" człowiekiem. Mimo tego, że jesteśmy w tym samym wieku, widzę że jeszcze nie powinieneś startować na taką posadę i stresować się oraz odbierać sobie przyjemność z gry (wiem co mówię, sam byłem pomocnikiem). Najbardziej zaniepokoił mnie twój czas poświęcony grze na serwerze, sam piszesz, że chesz startować do szkoły muzycznej (załapiesz się na cykl 4 letni, sam chodzę do muzyka) i w zasadzie startuje albo już wystartowała rekrutacja, więc musisz się spieszyć, a gdy już się dostaniesz (mam nadzieję, że tak) automatycznie spadnie twoja aktywność na serwerze. Ciekawi mnie jaki instrument chcesz wybrać i inforumuję, że każdy wymaga czasu, a lekcje (prawdopodobnie będziesz miał 2 razy w tygodniu instrument i 1 kształcenie słuchu, później dojdzie pianino itd.) potrafią męczyć i wtedy człowiek nie ma czasu na siedzenie przed komputerem. Poza tym, trzeba ćwiczyć w domu, a moim zdaniem siedzenie (jak ty to określiłeś) 24/2 to po prostu marnowanie czasu, który można poświęcić ćwiczeniu na instrumencie. Po twoich wypowiedziach, używania bardziej "poważnych' słów, które później zlewają się z tymi typowo " z podwórka" widać, że jeszcze masz bardzo słabo rozwinięty światopogląd z powodu młodego wieku (jaka hipokryzja, pisze to 13 latek), a co za tym idzie, gdy ktoś nie zgadza się z twoim zdaniem możesz "wybuchnąć" agresją.
    Podsumowując, proszę administrację o nie akcpetowanie tego podania z tego powodu, że chłopak się zmarnuje poświęcając tak wiele czasu na grę tutaj. Nie chodzi mi o to, że jestem wredny, ale bardzo się cieszę, że spełniasz w życiu pasje, a na swoim przykładzie doskonale wiem, że komputer może w tym celu przeszkodzić. Koniec końców, mam nadzieję, że dostaniesz się do muzyka i proszę cię zdradź, jaki instrument chesz sobie obrać.

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  5. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj
    Ocena:
    • Nie wiem czy pomagasz
    • Aktywność na forum mała
    • Zachowanie do poprawy
    • Jesteś miły
    • Staż idealny
    Na razie na Neutral.
    Ps. Zwiększ aktywność na forum, gdyż jest bardzo mała.

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Daj sobie miesiąc na zastanowienie się czy naprawdę chcesz dołączyć do Ekipy i przyjąć na siebie obowiązki Pomocnika. Bo pamiętaj, że w raz z rangą dochodzą przede wszystkim obowiązki, obowiązki i jeszcze raz obowiązki.

Kandydatura odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę