A więc opisuje swój problem ponieważ czuje się jak ktoś na celowniku. Otóż, dostaje książki z moim podpisem a w nich okropne, rzecz jasna totalnie bezsensowne teksty obrazajace jmjx, zdziwiłem się. Na następny dzien dostaje książke z przeprosinami a w niej jest napisane że jakieś tajne stowarzyszenie, nie wiem przeprasza mnie za to ze napisali tą ksiazke itp itd.. a autor LIDER_PhantomSquad To takie małe rozeznanie sytuacji A teraz mam pytanie. Czy administracja sprawdza jakoś czy ta książka została napisana przez tego autora co w ksiażce? Bo nie chce bana zarobić za bandę dzieci bawiących sie cheatami (przyklady cheatow) @Edit1 Usuniete nazwy cheatow
Jeżeli książka została zaklęta przez tego użytkownika to możliwe że uda znaleźć sprawcę lecz Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zbyt krótkie lub słabe hasło. A tak na przyszłość nie propaguj publicznie cheatów.
Jeśli książka była "podpisana" to Administracja powinna znaleźć sprawcę, ale nie ponosi odpowiedzialności za słabe hasło.
Dobrze rozumiem twoje obawy, ale z tego co mi wiadomo, gdy taka książka trafi w ręce administracji, jeśli łamie regulamin, to autor wpisany w lore książki nie jest podstawą do wymierzenia jakiejkolwiek kary (do prawdziwego autora trzebaby dotrzeć innymi sposobami), ale tobie (w tej sytuacji) raczej nic nie grozi.
Jeśli książka została podpisana to administracja łatwo odnajdzie sprawce, jeśli natomiast nie została podpisana to będzie trudniej. Zgadzam się z wypowiedziami tych powyżej. Pozdrawiam, JulaJula
Potwierdzam, też mnie napotkała taka sytuacja z użytkownikiem bartellos. Najpierw mi groził , że da Administracji książki, z przeokropnymi rzeczami napisanymi w środku, a teraz je usunął. Proszę o sprawdzenie gracza!
Administracja podchodzi do książek z dystansem. Wiemy, że podpisy da się podrobić, dlatego nie banujemy za głupoty, które się w nich znajdują. Możecie spać spokojnie