1.Nick z gry: LuckyMan 2.Data otrzymania bana:16.05.15 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Minute po walce z graczem _trubusow_ dostaem bana za Criticale,Recedywa,VeterN 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: UB chce dostac dlatego iz nie miaem zadnych cheatow. Druga sprawa jaki VeterN ? O co wgl chodzi. Prosze o jakie kolwiek dowody,nagranie ze mialem cheaty itd.
Witaj, nie chce mi się znowu robić wywodów na temat "Criticali". Aczkolwiek: - "krytowanie" podczas stania jest niemożliwe, w dokumentacji gry jest o tym mowa iż trzeba OPADAĆ lub również w innych opisanych momentach. Ty krytowałeś jak dzik stojąc każdym hitem. Nie jest to Twój pierwszy ban za cheatypvp, otrzymałeś go również przed dostaniem UB. Pamiętaj również komu zdradzasz swoją tożsamość fakt, że zmienisz ip nie oznacza, że jesteś inną osobą, a wiem kim jesteś na podstawie pewnego screena od innego członka ekipy gdzie napisałeś mu "jak coś to LuckyMan, ale nikomu nie mów". Mam nadzieję, że zrozumiale napisałem Tobie i masz świadomość tego, że nie masz szans na ub ani na tym nicku ani na wcześniejszych ze względu na twoją przeszłość - cheatypvp, reklamy. Prośba odrzucona.
Byłem świadkiem całej sytuacji. Prośba o UB odrzucona. Możesz sobie odpuścić proszenie o UB w tej jak i następnej Edycji.