MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Żegnajcie Przyjaciele

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika DeGerold, 12 Maj 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Dziś nastał dzień, w którym się pożegnamy.
    Z powodów prywatnych nie jestem w stanie już tutaj spędzać czasu, ale też trochę z niechęci do grania w minecrafta jaka ostatnio mnie prześladuje. Problemy prywatne nie pozwalają mi na zbyt duże połacie czasu na granie jakim dysponowałem wcześniej, a jak już znajduje taki czas, to nie mam zamiaru się jeszcze bardziej stresować przez pilnowanie czatu serwerowego, o ile wcześniej miałem z tego przyjemność, teraz, w aktualnym stanie mojego życia, widzę w tym tylko problemy.
    Kto wie, może wrócę za miesiąc, za dwa miesiące, za rok, albo wcale.

Jak to tradycyjnie się przyjęło, teraz wymienię listę osób którym coś zawdzięczam, albo chciałbym po prostu ich pożegnać osobiście etc.
    Rapstak - Przyjaciel, osoba która mi pomagała w potrzebie, zawdzięczam ci wiele, trzymaj się.
    SnowSGirlFun - Tobie też wiele zawdzięczam, mam też kilka dobrych wspomnień z tobą (nie, nie TAMTEN moment), trzymaj się.
    Creativee322 (znany wcześniej jako Creative322) - Mimo sprzeczek oraz kłótni jakie mieliśmy ze sobą, lubię cię, poza tym uświadomiłeś mi pewne rzeczy, dziękuje ci za to, i trzymaj się również.
    Ashimoso (znany również pod nickiem JakubCreeper) - mimo wielu waśni i innych, mam dobre wspomnienia, dobre sytuacje jakie razem mieliśmy, szkoda że to było gdzieś z ponad rok temu, cóż, trzymajta się.
    CharonGaming - Kolega z serwera, miły, dobre wspomnienia pozostaną, jest ci za do dziękować, nigdy z tobą waśni nie miałem, i miejmy nadzieję że więcej ich nie będzie, trzymaj się.
    CrepuGaming (znany wcześniej jako CreepuGaming) - mimo tego iż byłeś niemiły, mimo tego iż sprawiałeś problemy, zawsze miałeś respekt w stronę mojej osoby (przynajmniej ja tak to odczułem), i się uspokoiłeś względem wcześniejszych sytuacji, dziękuje ci za to, trzymaj się, i nie wracaj do tamtych czynów.
    Reszta Ekipy Serwera - Poza tymi dwoma osobami które wymieniłem, jest jeszcze kilka dobrych pomocników, oraz cała dobra moderacja, ale reszta to jest coś.. lepiej się o tym nie wypowiem.
    Administracja Serwera - mieliśmy kilka waśni, lecz zrozumiałem swoje błędy, dziękuje za miłą rozgrywkę, oraz za to że daliście mi szansę wstąpienia do Ekipy serwera.

Jeśli o kimś zapomniałem (a to jest na 100% pewne) to przepraszam.
    Co prawda będę co jakiś czas zaglądał na forum i patrzył jakieś nowości etc.
    Moje odejście dnia dzisiejszego anuluje wszelkie projekty na Nowe Edycje i takie tam.
    I tak, wiem że rezygnacje ze stanowiska trzeba zgłosić za pomocą Emaila, co już zrobiłem.

Dnia dzisiejszego, 12 maja 2017, o 17:57 odchodzę, pozdrawiam, trzymajcie się mocno, żegnajcie.
    ShadowHedgehog (znany najbardziej byłem również byłem pod nickiem DeGerold)

• Lubię To x 2
    • Przyjazny x 2
    • Optymista x 2
    • Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Pomocny x 1
    • Użyteczne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Dobrej Zony, powodzenia na nowej drodze życia.

3. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Ja mu się wclae nie dziwię, że odchodzi, sam już rzadko gram z nadzieją, że zaniedługo będzie nowa edycja.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  4. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Papa :( szkoda że odchodzisz

5. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Zapomniał o mnie ale co tam XD
    Trzymaj się i powodzenia na nowej drodze życia. Szkoda... wracaj czasem do klocuchów

6. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Aż mi się łezka w oku kręci że taki dobry przyjaciel jak Ty odchodzi z serwera.........
    Cieszę się że będziesz jeszcze wchodził na tak piękne forum w wolnym czasie.
    A więc papa dobry przyjacielu, wiem że na mnie kiedyś też przyjdzie czas ale do tego jeszcze dłuuuga droga, a nawet o tym myśleć nie chcę.
    Papa Kolego :D

7. kapi188

kapi188 PREMIUM (||Vip+|| aeternus)

Docenione treści:
    20
    I znowuś mnie nie wymienił, lol. Farewell!

Reklama
  8. Fran3g_217

Fran3g_217 Użytkownik

Docenione treści:
    49
    to papa shadow ! D=

9. MsKornel

MsKornel Gość

"Powodzenia na nowej drodze życia, szkoda, że odchodzisz, KOCHANY KOLEGA I PRZYJACIEL" kurczę, jak na pogrzebie.
    Mimo tego, że mało cię znam to żegnaj, ale wiadomo, że wrócisz, każdy wraca.
    Prawda jest taka, że do tego momentu, kiedy ten serwer będzie istniał zostawi "coś" jakąś czątkę w nas, tak jak buduje się dom z cegieł, tak nasze doświadczenia budują nas, nasz charakter. Co za tym idzie, każdy będzie chociaż zerkał co się dzieje na forum albo nawet wejdzie na serwer. Nie mógłbym się powstrzymać i powiedzieć, że cieszę się z twojego odejścia, ale nie z powodu bo jestem wredy, ale mam nadzieję, że nauczysz się czegoś nowego, a nie będziesz tak naprawdę marnował czas na klockach.
    Wiem co mówię, ponieważ sam już od dawna nie wchodzę na serwer, może z powodu ciągnącej się obecnej edycji, może z powodu znudzenia się minecraftem albo brakiem czasu, jednak (co ten post potwierdza) obserwuję życie tej społeczności i orientuję się jaka jest jej sytuacja.
    Koniec końców, porada odemnie :

Spróbuj czegoś nowego, czegoś co wejdzie w tę małą szczelinę jaką ma każdy z nas i zapełni ją. Może to będzie rysunek, malarstwo, pisanie, fotografia, sport, gra na instrumencie czy nawet zbieranie znaczków pocztowych, nie ma to większego znaczenia, ale jeżeli wypełnia pustę to znaczy, że masz, złapałeś to "coś".

Post ten nie jest jedynie skierowany do tej osoby, ale do każdej, która przeczyta tę moją pseudo "mądrość", której nie posiadam, a jedynie mam nadzieję, że odwrócę uwagę od komputera i zwrócę ją w kierunku pustki, którą trzeba wypełnić.

10. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Wiesz co? Kto mnie teraz będzie odśnieżał? T.T

Shadow... Czemu ty? Najlepszy przyjaciel odchodzi. To uczucie w gardle kiedy chce ci się płakać na tą wieść...

Wróć do nas i odśnież mnie, pozwolę ci tylko wróć T.T

Ostatnio dużo moich kumpli, znajomych, przyjaciół odchodzi z klocków... Dlaczego? Bo wszyscy to starsi gracze - w tym ty - są już znudzeni... Znudziło ci się? Zgaduję...

Oj Shadow... Wróć do nas, proszę - dla mnie T.T

Tak czy siak, powodzenia na nowej drodze życia...

Tw Snow ;<

11. SQUBANY

SQUBANY Patrze na świat i sie śmieje !!!

Docenione treści:
    0
    Żegnaj chiterku będzie mi brakować tej twojej aury i cb .!

12. Pan Buraczek

Pan Buraczek Burak

Docenione treści:
    6
    Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

13. Komrad Jurij

Komrad Jurij Nieśmiertelny

Docenione treści:
    0
    R.I.P Shadow Hende Hunda
    24.05.2003-12.05.2017

,,Roses are red
    Violets are red
    Nie żyjesz
    Komuniści wygrali"
    ~Jurij, 2k17

14. -Vezmox-

-Vezmox- Użytkownik

Docenione treści:
    16
    Miło było z Tobą bywać na serwerze.Na zawsze zostaniesz w mojej pamięci, oraz pamięci innych graczy.Powodzenia w nowej drodze życia.

''Którą drogą człowiek chce pójść, tą należy go prowadzić.''

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę