1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Nemoxxs 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 2017 - 05 - 10/16 5. Opis wykroczenia: Szerzenie Nieprawdziwych Informacji [Reg. 4.4] 6. Dowody: Dowodów nie mam, ale sama osoba sobie za bardzo nagrabiła. 1. Bezpodstawne Oskarżenie o gwałt 2. tzw. Stalkowanie 3. Groźby Zgłoszeniem 4. Publikowanie Nieprawdziwych, jak i bezsensownych informacji o mojej osobie. Jeżeli ktoś powie, że od tego istnieje komenda /ignore, niech się zastanowi 2 razy zanim to napisze - Gracz publikując nieprawdziwe informacje psuje moją opinię publiczną.@Edit #1 - http://imgur.com/a/UeMxt Oznacza to, że można wywnioskować że gracz odpowiadając "Nawet Nie Masz Dowodów" chciał przez to powiedzieć, że nie mogę mu nic zrobić , jak i nadal będzie szerzył te informacje. [przynajmniej przez to ja to tak zrozumiałem, jak i przez te informacje które przesyłał]
Witam.Chciałbym potwierdzić zachowanie pana Nemoxxs.Byłem przy tej sytuacji lecz niestety również nie posiadam takowych dowodów wymienionych w skardze pana exploding_tnt111 Miłego wieczoru!
Klikasz F2 i masz dowody. Wchodzisz w %appdata% -> .minecraft -> screenshots -> szukasz danego screena -> wrzucasz go na hosting zdjęć (np. zapodaj.net), wklejasz adres do skargi. Gotowe.