1. Nick w grze :Nemoxxs 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: exploding_tnt111 3. Serwer: creative 4. Przybliżona data: 14.05.2017 5. Opis wykroczenia: Omijanie cenzury, wyzywanie. 6. Dowody: https://zapodaj.net/a7637585a964f.png.html
1. Skarga nie była kierowana do ciebie 2. GROZIŁEŚ mi że mnie zgłosisz, ale później powiedziałeś że tego nie zrobisz, jedynie w obronie własnej napisałeś skargę tylko po to, żeby mi utrzeć nosa. 3. WYZYWANIE = KICK / Nie zgłosiłeś sytuacji Pomocnikowi, pomimo iż mi groziłeś, i przeczekałeś czas. 4. Po Incydencie należy natychmiastowo złożyć skargę , a nie jedynie w obronie własnej kiedy to TY jak już wcześniej powiedziałem "Przeczekałeś" okres złożenia skargi. Do zamknięcia + Na Przyszłość składaj wcześniej skargi. Miłego wieczoru ...A no i tak - Szkoda że reszty nie zrobiłeś ss'a. Wulgaryzmów użyłem jedynie w obronie własnej, iż to TY mnie zacząłeś niecenzuralnie wyzywać. Szkoda tylko że nie mam ss'ów. Oby dwoje powinniśmy wyciągnąć wnioski z naszego zachowania, i więcej tak nie postępować. To na tyle
exploding, gratuluję mózgu, podczas kandydatury zachowujesz się skandalicznie, myślę że Three nie dopuści cię do wejścia do ekipy CraftApple, bo taka osoba jak Ty nie jest nikomu potrzebna, a Ty Nemoxxs dziękuje że to zgłosiłeś.
Zapoznaj się proszę z Regulaminem CA. Za wiadomości prywatne nie ma kar, chyba, że dotyczą one reklam. Polecam komendę /ignore nick. Do zamknięcia. @Fran3g_217 Nie kojarzę, abyś mógł zajmować się skargami.