Witam! Chciałbym zaproponować propozycje dotyczące trybu SkyWars. Zmniejszenie czasu startowania Są ludzie co mogą się niecierpliwić bo ja w półtorej minuty mogę pogłaskać kota, nalać i przynieść wodę, pójść po słuchawki i przełączyć muzykę no czy tak się da? Odblokowanie czatu dla wszystkich Bo to już niektórych wkurza, że muszą pisać do kogoś na /msg. Dodanie liczniku dot. rozpoczęcia walki Coś dla noobków takich jak ja. Jak już gra wystartuje to wraz z nią specjalny licznik który odlicza, ile pozostało do rozpoczęcia walki. Licznik taki trwałby pół minuty (ewentualnie 15) i przez ten czas nie można byłoby kogoś takich. Hue to koniec propozycji
Reszta ok ale ta 3 Nieee @SnowSGirlFun Chyba nie do końca zrozumiałaś 3 propozycje chodzi o to ze jak już wystartuje Arena to aby była ochrona PvP przez 15 sekund
1) Propozycja Najs, dobre, przyda się. 2) Propozycja Też: Najs, dobre, sprawdzi się. 3) Propozycja To już jest. W tym "liczniku" expa. Dobrenoce
Ja bym wprowadził troszkę inne reformy... Inny rodzaj jedzenia niż same jabłka, które i tak są trudne do zdobycia. Ja tam jedyne co mam do jedzenia to złote jabłka, serio. Prawie w ogóle nie udało się jabłek zdobyć. Albo dać do luckyblock'ów możliwość drop'u mięsa. Możliwość pisania na czacie dla E&A i/lub wszystkich graczy przed startem gry, aby dawać w tym czasie upomnienia (o ile takowe się zdarzą), wiem że jest możliwość komunikacji /msg ale lepiej niech wszyscy się dowiedzą i nie powstawały problemy typu A dlaczego on nie dostał kicka?? A czemu on nie został wykopany?? A dlaczego go nie upomnałeś??? *błąd celowy*, a dla graczy żeby po prostu mogli się komunikować i pośmiać przed startem gry czy inne takie sprawki . Możliwość sprawdzania statystyk za pomocą komendy, a nie tylko patrzenia na HD przy spawnie... Jeśli wychodzisz z odliczania walki i wychodzisz z gry za pomocą ,,łóżka" to przenosi Cię ponownie do listy aren, a nie na spawn, wiem że to bez znaczenia ale to trochę głupio, że teleportuje Cię bez potrzeby jakieś 20-50 klocków dalej.. Co do Twoich próśb: 1. Troszkę masz rację ale to ma też swoje plusy. Spójrz: W międzyczasie możesz obmyślić plan działania W międzyczasie możesz wyjaśnić sojusznikom swój plan gry W międzyczasie możesz zrobić jakąś istotną rzecz W międzyczasie możesz obczaić, gdzie mogą kryć się skrzynki/LuckyBlock'i W międzyczasie możesz pomyśleć jak szybko i skutecznie wyzbyć się przeciwników ETC. 2. Hmmm, tak. 3. Nie, właśnie w tym jest sęk, aby pozbyć się kogoś jak najszybciej!
Witaj 1)Propozycja Ja też jestem troszke nie cierpliwy , więc tak 2)Propozycja Ta propozycja mi się najbardziej spodobała , ponieważ mnie też to troche denerwuje 3)Propozycja Jestem na nie
1. nie nie nie nie nie i jeszcze raz nie inni gracze muszą mieć czas aby dołączyć do gry gdy arena jest pełna czas skraca się do 10s 2. Tak to by było spoko. 3. nieee.