Imię:Jakub Dokładny nick w grze: kuba2133 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejrzebywam na skyblocku 3 do 5 Godzin dziennie Data urodzenia:19.7.2007 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.7.2 rok-2013 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2-3 miesiace temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Craftapple nie trzeba zmieniac a w ogóle bedzie nowa edycja Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia /kick i nick /ban i nick /mute i nick /kill i nick wiecej nie moge wymyslec xd obowiazki - Uczestniczyć na forum oraz na serwerze - Pomagać w ogarnianiu czatu osobom wyższej rangi - Zgłaszać błędy i bugi Administracji - Pomagać gracza i wyjaśniać im działanie komend - Być do dyspozycji Admina i osób wyższej rangi Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:bo chcę pomóc w ulepszaniu serwera Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: mam na imię Jakub,mam 9 lat,bardzo lubie grac w Minecraft,chodzę do 3 klasy,pewnie zdam do nastepnej klasy, umiem komendy bo mam swój serwer tylko prywatny i gram z kolegami Określ swoją dyspozycyjnośćd pon do pt Kontakt :FB:Kuba Wiertel email:jakub.wiertel3@gmail.com skype;Kuba Wiertel gg: tak samo xd snapchat: tez tak samo instagram: i z nowu to samo myslę ze nadaje się na pomocnika i uda mi się
Aha, bez komentarza. DO ZAMKNIĘCIA Nawet nie składaj kolejnego podania, bo i tak się nie dostaniesz. Pozdrawiam SnowS
Witaj! Zapoznaj się z wzorem podania -> https://craftapple.pl/forum/threads/wzÓr-podania-na-pomocnika.11/ obowiązkami i komendami pomocnika -> https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ Udzielaj się w grze i na forum! Daj się poznać graczom i pokaż, że ci zależy ! Na ten moment niestety nie dostaniesz się do ekipy CraftApple. Dodam iż pomocnikiem może zostać osoba w każdym wieku i z względu na twój młody wiek musisz pokazać, że chociaż jesteś młody jesteś odpowiedzialny, opanowany i potrafisz współpracować z innymi oraz radzić sobie z problemami. Do tego pomocnik to nie jest tylko prefiks odróżniający ciebie na chacie, bo wiąże się on z obowiązkami
Cześć -Radzę się zapoznać z regulaminem! -Udzielaj się więcej na forum! -Dosyć krótki staż na CA -Zbyt młody wiek(nie chodzi o to że mam coś do wieku,oczywiście jeżeli będziesz ogarniętym graczem to masz szanse na pomocnika radzę dać się lepiej poznać graczom na serwerze. Ode mnie tyle Póki co jestem na NIE!