MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] Odnośnie nowej edycji

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika WolfPL, 21 Maj 2017.

Tagi:
?

Chciałbym nową edycje przed wakacjami

1. Tak

1 głos(ów)
    50,0%
  2. Obojętne

1 głos(ów)
    50,0%
  3. Nie

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WolfPL

WolfPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Moja propozycja polega na tym, aby admini postarali się aby nowa edycja np. sky blocka wystartowała przed wakacjami, ponieważ to da też zyski serwerowi (za zakup rang), a niektórzy, którzy osiągnęli już na wyspie wszystko, teraz wrócą żeby znowu grać. Ja dla przykładu mam już wszystko na sky bloku i mi się znudziło. Gdyby wyszła nowa edycja przed wakacjami to zapewne podczas wolnego chętnie bym popykał na sky blocku. Więc tak wygląda moja propozycja.
    Pozdrawiam
    Wolf

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

Dwa miesiące wakacji. Można gdzieś wyjechać, pozwiedzać, nawet nie koniecznie gdzieś daleko. Można przecież w pobliżu swojej miejscowości np. na rowerach. Czas można lepiej spożytkować niż siedzieć całe wakacje przed komputerem, pasji znaleźć jakieś nie można? Chociażby nauczyć pływać się na kajaku (bardzo polecam!) i jeżeli jest możliwość zapisania się do jakiegoś klubu pływackiego (w sensie pływania na łódkach, kajakach itd.). Jest wiele możliwości, naprawdę. Siedzenie przed komputerem 2 miesiace to przesada, a aministracja zrobi wszystko w swoim czasie, nie wiem dlaczego wszyscy się tak stresujecie, to tylko komputer, świat NIERZECZYWISTY, dziękuję.

3. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    590
    MsKornel, cii!

Bardzo prawdopodobne, że nowe edycje odbędą się przed wakacjami.
    Oczywiście zapraszamy do spędzenia całych wakacji na craftapple :cool:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę