Imię: Mam na imie Kasia (Na drugie Weronika) Dokładny nick w grze: XxkasianinjaxX Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jesli chodzi o Piątek i Wekeend to gram po 11-12 godzin albo cały dzień. A w dni szkoły to godzinke może dwie nawet Najchętniej na Survivalu Data urodzenia: Urodziłam się dnia 9 listopada w 2001 roku Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecrafta Zaczełam grać mniej więcej dwa lata temu na wersji 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple Zaczełam grać dwa lata temu w sierpniu Czy kiedykolwiek byłaś karana na serwerze gry lub forum: Niestety Tak, byłam karana ;(. Strasznie tego żałuje teraz sie poprawiłam i mysle że więcej nie popełnie takiego błędu. Co chciałabyś zmienić na Craftapple: To co chciałam poprawic na CA to mniej "żałosnych" graczy i Bug o którym opowiem pod koniec podania. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma uprawnienia do kickowania np. /kick XxkasianinjaxX Nietykieta i do mutowania czyli inaczej wycziszania gracza np. /mute XxkasianinjaxX 2h Pomocnik ma obowiązki -Pomagać moderatorom ogarniac czat -Pomagać graczom, wyjasniac im działanie komend -Musi zgłaszac wszystkie bugi lub usterki administratorom -Oraz być dyspozycyjnym dla innych rang (moderatorom, ViceAdministratorom i Administratorom) -Uczestniczyć w życiu serwera Dlaczego chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo staram się jak najlepiej pomagać graczom niektórzy to widzą dosyć często. Czasami np. na Skyblocku nie ma pomocników i gracze myslą że mogą robić co chcą jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: To zależy od stopnia konfliktu. Najpierw uspokoje ich i zapytam dlaczego się kłócą i postaram się im pomóc oraz rozwiązac ich problemy. Natomiast jeżeli dalej będą siebie obrzucać wyzwiskami lub siebie wyzywać dam im upomnienie w postaci kicka a następnym razem dam muta na 1h Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. Nawiązuje różne sojusze na arenie dogaduję sie z graczami Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Hej. Mam na imię Kasia. Mam 17 lat i chodzę do technikum (pewnie niektórzy myslą że ludzie w tym wieku nie chodzą to Technikum ale ja poszłam tochę wczesniej do szkoły więc tak już mam). Mieszkam w Szczecinie. Mam bląd włosy i niebieskie oczy. Bardzo lubie sport a najbardziej piłke nożną lub ręczną. Moimi ulubionymi grami są: Minecraft, FNaF (Five Nights At Freddy's), Counter Strike 1.6 bądz Counter Strike-Go i Shadow Fight 2. Jestem osobą Inteligętną i posiadam poczucie chumoru. Czasami umiem tak rozsmieszyć kolegów lub koleżanek że pękają ze smiechu (raz moja koleżanka sie posikała XD). Ostatnio znienawidziłam matematyke Pewnie przez moją nową Nauczycielke. Moimi ulubionymi przedmiotami szkolnymi są W-F (bardzo lubie biegać), Plastyka (ładnie rysuje), Angielski i zajęcia komputerowe. W przyszłosci mam zamiar zostać informatyczką ale mimo to nadal będe grać na CraftApple. Określ swoją dyspozycyjność: Można sie ze mną skontaktować poprzez forum , samą gre i Skype: Nazwa - Lisiasta Opis na skp: Witam, To ja wasz kochany lisek Niestety ale TS za bardzo mi laguje laptopa Umotywowanie podania: Już wiele miesięcy staram się dostać tę range. Uważam że są spore szanse że się dostane do waszej wspaniałej Ekipy i że się nadaje na Pomocnika. Lubie pomagać graczom to jakby moje małe hobby. Jestem osobą której można zaufać bez wachania więc prosze o szansę. PS: Ten bug o kórym mówiłam to że jak sie jest Na sv i wejdzie sie na cv wpisze sie /trybgry 0 zje sie jabłko notcha inaczej koxa i wejdzie sie znowu na sv to te złote serduszka zostają ale nie działają. Usuncie ten bug (Dziękuje oli5566 za podesłanie tego buga) Serdecznie Pozdrawiam Lisio *-*
Coś mi tu śmierdzi. Raz piszesz, że masz 16, a później 17 lat, sam styl wypowiedzi zupełnie nie pasuje do osoby w wieku, jakim się podajesz. Patrząc na sam styl pisowni mogę wywnioskować, że masz nie więcej jak 14 lat. Nie traktuj mnie proszę jak kolejnego gościa, który tylko widzi błędy, ale po tym co piszesz, uważam że nie nadajesz się na to stanowisko. Jeżeli kłamiesz z wiekiem (czego jestem prawie pewien), to wiedz, że nie warto. Sama ta posada zaobowiązuje do odrzucenia całej przujemności z gry, nie ma już czegoś takiego, że sobie spokojnie biegasz po świecie i kopiesz drewno, czy budujesz domki. Cały czas trzeba patrzeć na czat, a jeżeli chociaż na chwilę spuścisz wzrok z niego, wszyscy będą mieli do ciebie jakiś problem, ponieważ go niedopilnowałaś. Ciesze się, że masz pasje i je realizujesz, ale po TYM, widzę że komputer ci przeszkadza. Nie będę już komentował tego co jest na zdjęciu, ale szacunek do babci, powinien być zachowany. Pomyśl, co by powiedziały dzieci, które dziadków nie mają.
Twoja odpowiedź potwierdza wszystko, co napisane jest w mojej pierwszej wypowiedzi. A dalej już nie zamierzam spamić, przemyśl to co robisz, nie życzę ci źle.
Kasiu... To ty że Szczecina?! Odwiedzę Cię, bo mam blisko XD Rozpisywać się dzisiaj nie będę. Jestem na TAK. Jesteś osobą przyjazną i miłą. Nie wpadasz w konflikty... No cóż, powodzenia
"zagalopowałam sie zerami i zamiast 2000 napisalam 2001 ale 17 lat mam według mamy xd" źródło: https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-kasianinja.9913/ Sama nie wiesz ile masz lat, ale patrząc na styl twoich wypowiedzi i pewien filmik "Dostałam Bana Na Mc.Craftapple.pl D:" śmiem twierdzić iż kłamiesz z wiekiem. Twoje podanie jest naszpikowane chyba wszelkimi możliwymi błędami ortograficznymi. Dodatkowym minusem jest fakt iż dostałaś perma (Reklama/Recydywa). Pamiętaj! Nie ma wymagań jeśli chodzi o przyszłych pomocników, które określają wiek kandydata, nie trzeba w tym punkcie "dodawać sobie", podając wyższy wiek więcej się od takiej osoby wymaga.
Witaj Ocena: Plusy: +podanie estetycznie +podanie dobrze rozpisane +aktywność na serwerze Jestem na Tak , powodzenia!!!
Witaj Powiem krótko, bardzo dużo się widzimy i mogę wywnioskować z twojego zachowania nie nadajesz się na tą range. A oto dlaczego: - Nie pomagasz - Obrażasz innych graczy - Przeklinasz na czacie publicznym i mimo że Cię upominam nic z tego sobie nie robisz - Miałaś perma - Ortografia I mimo to dostałaś ponownie bana. - Zły prefiks - Twoje zachowanie nie wygląda na 17-nastolatkę Na NIE.
Wybacz że wtrące swoje 3 grosze ale jakos nigdy cie nie widzialam abys mnie za cos upominał.... I mam 16 lat.. Rocznik 2001 ma 16 policz sobie jeszcze raz. Pomagam ale że ty tego nie widzisz to już nie mój problem. Pozdrawiam Lisio
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. W dodatku niespójności ujawnione w Twoim Podaniu dyskwalifikują Cię z roli Pomocnika w moich oczach. Szkoda, że nie wzięłaś sobie do serca moich rad napisanych po Twoim poprzednim Podaniem. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.