Imię: Kuba Dokładny nick w grze: BlackGuyPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jakieś 5 godzin, czasami 1 lub nawet cały dzień! Gram najczęściej na SkyWars. Data urodzenia: 29.03.2007 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać chyba dwa lata temu lub rok (już nie pamiętam) na wersji 1.8.9. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 20.12.2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak, ale wtedy nie wiedziałem, że ten powód jest zabroniony xd Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: UPRAWIENIA /mute (nick) (czas), wycisza gracza na określony czas. /kick (gracz) (powód), wykopuje gracza z serwera. Obowiązki - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Bardzo lubię ten serwer, jest miła atmosfera i jeśli zostałbym pomocnikiem na moim ulubionym serwerze, będzie duuża równowaga! W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeśli ktoś będzie się kłócił, zapytam o co chodzi, porozmawiam i powiem, żeby się przeprosili. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Hej! Jestem Kuba! Jak pewnie zauważyłeś, mam 10 lat! I jeśli ktoś się domyśli to... TAK! Miałem dziś komunie! (21 maja). Dostałem nowego kompa z windowsem 10 i bardzo się cieszę! Mam epicką klawiaturę i myszkę! A teraz przejdźmy do tematu xd. Lubię chodzić na basen, grać, Bawić się i wychodzić na dwór! Mieszkam w Szczecinie, interesuję się grafiką i programowaniem, niedługo zaczynam nagrywać . Chodzę na informatykę, lubię czytać książki i bardzo lubię chodzić do kościoła! Określ swoją dyspozycyjność: Jestem tak jak mówiłem bardzo dyspozycyjny . Gram 1 godzinę dziennie, czasami 5 godzin, a czasami nawet cały dzień!! Umotywowanie podania: Bardzo lubię ten serwer! Nie było mnie na serwie i na forum, bo miałem karę, ale teraz nie mam i bardzo chciałbym wstąpić do ekipy! Jeśli uda mi się przystąpić do ekipy, to był by to fajowy prezent na komunię! Ale nigdy nie wiadomo! Pozdrawiam!
Cześć Kuba! Nie mogę ocenić czy grasz czy nie, ponieważ rzadko gram na SKYWARS... Twoje podanie bardzo mnie zainteresowało. Nigdy nie spotkałem się z tak młodą osobą startującą na pomocnika... Ale według mnie nie przekreśla to twoich szans na zostanie pomocnikiem... Podanie bardzo estetycznie napisane i w dodatku rozpisałeś się! Brawo! ^^ Umotywowanie mogło być lepsze... Ale i tak jest GUT! NIE ZOSTAWIĘ TUTAJ OCENY, OSTATNIO NIE SPRAWIA MI TO PRZYJEMNOŚCI! Pozdro! ^^ *ShyPoudy
Bardzo się cieszę, gdy widzę dzieci (eh, dorosły się wypwiedział ), które tak ładnie się wypowiadają. Powiedz, mama pomagała ci przy pisaniu? Jedyne co tak naprawdę nie podoba mi się w tym podaniu to, to że stawiasz trochę za dużo wykrzykników, można je zastąpić zwykłą kropką, ale nie powiem, wykrzykniki mają urok! Porzucając kwestie językowe, zwórciłem uwagę na te prezenty z komuni (swoją miałem 4 lata temu) i mam nadzieję, że wiesz, iż prezenty nie liczą się najbardziej podczas komunii. Ważny tutaj jest Jezus i to, że bierzesz go do swojego serduszka. Wiek zupełnie nie przekreśla dołączenia do ekipy serwera, ale zastanów się, czy na pewno chcesz dołączyć. To na prawdę pochłania dużo czasu i obawiam się, że przez to możesz zaniedbać naukę. Masz wiele zainteresowań, bardzo mnie to cieszy, że nie siedzisz tylko przed komputerem, ale robisz coś dla siebie. Wspomniałeś coś o nagrywaniu, mam nadzieję, że nie na Youtube, ponieważ (może tego jeszcze nie zauważasz) możesz zostać wyśmiany. Fakt, że ładnie piszesz na prawdę nie ochodzi ludzi w internecie i mogą ci zrobić krzywdę, rodzice wiedzą o tym? Interesujesz się grafiką, jeżeli chcesz, mogę ci coś podpowiedzieć, dać jakieś rady jako rysowniko-malarzo-grafiko-filmowco-fotograf.
Witaj To ty dopiero teraz masz komunię? Jesteś za młody, wiem że nie ma granicy wiekowej, ale wiesz *Patrzy na dzieci które poszły do komunii i umiera na zawał* To taka pierwsza uwaga, pomocnika nie dostaje się w prezencie, ranga pomocnik to praca, zamiast zabawy, to jak byś był menadżerem w firmie budowlanej (takie porównanie) Nie mam się do czego doczepić po za tym że ciągle robisz nowe multi konta, z czego masz 3 perm bany. Nie widzę żebyż pomagał, słaba aktywność na forum. Na NIE.
Nie ma ograniczeń wiekowych, ale uważam, że 9-latek nie jest gotowy na tą rangę. A jeśli się Ciebie nie posłuchają? Fajnie, że jesteś zadowolony ze swoich prezentów, ale uwierz mi, nikt raczej nie jest zainteresowany tym, co dostałeś na komunię. W powyższym punkcie podkreśliłam Ci zdania do wywalenia. Mogłeś podać formy kontaktu z Tobą. Wydaje mi się, że tą rangę postrzegasz jako ładny świecący prefix i coś czym można pochwalić się kolegom. Byłeś karany, mała aktywność na forum, nie widzę Twojego pomagania. Jestem na NIE.
BlackGuyPL, to prawda, że aby realizować swoje marzenia trzeba być śmiałym. Chwytać dzień, przekuwać wszystkie szanse w sukcesy i przeć cały czas na przód. Dlatego też cieszę się, że spróbowałeś dołączyć do Ekipy CraftApple. Niestety, sprawowanie funkcji Pomocnika nie jest lekką rzeczą. Nie wszyscy się do tego nadają. Niektórzy myślą, że się nadają i rezygnują chwile potem gdy zderzą się z trudami nowej codzienności. Dlatego też oszczędzę Ci tego i nie przyjmę Cie do Ekipy. Graj sobie spokojnie na Naszych Serwerach. Baw się z przyjaciółmi. Buduj wspaniałe konstrukcje. Zdobywaj twierdze. Znajduj skarby. Pokonuj przeciwników. Na obowiązki jeszcze kiedyś przyjdzie dla Ciebie czas. Kandydatura odrzucona.