Cześć! Chciałbym Was poinformować, że rezygnuję z rangi ViceAdministratora. W ostatnich tygodniach wydarzyło się dużo rzeczy, które utwierdziły mnie w przekonaniu, że już czas, bym to zrobił. Nie mam i w najbliższych tygodniach nie będę miał czasu na grę. To jest główny powód mojej rezygnacji. Nie będę się rozpisywał, bo odchodzić nie zamierzam. Do zobaczenia w grze! Marcinek7 #EDIT A, zapomniałbym dodać... Współpraca z Wami była ogromną przyjemnością
Trudno się mówi, tak było, jest i będzie, ktoś się pojawia, a inny żegna. Mogę powiedzieć jedynie, żegnaj przyjacielu, naprawdę nie chciałem, abyś rezygnował, jednak widzę, że się zdecydowałeś
Nie sądziłem, że ten dzień tak szybko nastąpi Dobrze się z Tobą współpracowało, jeszcze raz dzięki za wszystko. Trzymaj się
No cóż, to nie koniec świata. Jak napiał już Infi, ktoś odchodzi, ktoś przychodzi i tak będzie zawsze. Bardzo cieszę się (patrząc po komentarzach) z tego, że poznałeś tutaj tylu wspaniałych ludzi. Jeżeli chodzi o powód odejścia, to jeżeli jest on przykry z twojego punktu widzenia, to życzę ci jak najszybszego wyjścia z tej sytuacji. Jeżeli jest spowodowany za dużym tłokiem obowiązków, które uniemożliwiają ci tę praco-wolontariat na rzecz serwera, to mam nadzieję, że doprowadzą cię do celu, który pragniesz osiągnąć. Tyle odemnie, pamiętaj, po zimie jest zawsze wiosna.
Żegnaj Marcinku Od najmłodszych lat grania pamiętam Ciebie, pierwszego kogo poznałem z Ekipy byłeś Ty. Żegnaj papa
Szkoda, że odchodzi ktoś z tak długim stażem na craftapple.pl Z Twoim odejściem zniknie część klimatu serwera...
no to do zobaczenia w grze byłes dla mnie dobrym adminem dałes mi szanse na ub. za co ci bardzo dziekuje no i powodzenia trzymaj sie!