Witam i zarazem przepraszam Piszę ten temat z całego mego serca (chociaż wakacje za 1 miesiąc) dlatego, żeby dostać UB. Bardzo dla mnie to zależy. Więcej info pod koniec. 1.Nick z gry: ErtusPospolitus (ban na IP a nie podam) 2.Data otrzymania bana: Gdzieś 12 czerwca 2016 roku. (trochę długo tego bana mam) 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama / Recydywa / Multi x15 / ObrazA / Tem 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Oczywiście każdy ma szansę i na nią zasługuję. Oczywiście chce trochę pograć na serwerach CraftApple bo mi się trochę nudzi. Oczywiście @ThreeEyedMaster przepraszam za wszystko i obiecuję poprawy. PS. Jeżeli dostane UnBana to możecie usunąć wszystkie te MultiKonta? (nawet na forum)
Ja bym mu dał szansę. Widać, że mu zależy. Odbanować gracza, lecz jeżeli będą na niego skargi za złe zachowanie zbanować automatycznie bez możliwości otrzymania UB.
ErtusPospolitus, z uwagi na wielokrotną recydywę nie masz szans na UB przed Nową Edycją. Ale zapraszam do złożenia prośby o UB po starcie Nowej Edycji. #Amnestia #Three