MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB-IP]ErtusPospolitus

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika ErtusPospolitus, 20 Maj 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ErtusPospolitus

ErtusPospolitus Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam i zarazem przepraszam :( Piszę ten temat z całego mego serca (chociaż wakacje za 1 miesiąc) dlatego, żeby dostać UB. Bardzo dla mnie to zależy. Więcej info pod koniec.

1.Nick z gry: ErtusPospolitus (ban na IP a nie podam)
    2.Data otrzymania bana: Gdzieś 12 czerwca 2016 roku. (trochę długo tego bana mam)
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama / Recydywa / Multi x15 / ObrazA / Tem
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Oczywiście każdy ma szansę i na nią zasługuję. Oczywiście chce trochę pograć na serwerach CraftApple bo mi się trochę nudzi. Oczywiście @ThreeEyedMaster przepraszam za wszystko i obiecuję poprawy.

PS. Jeżeli dostane UnBana to możecie usunąć wszystkie te MultiKonta? (nawet na forum)

Reklama
  2. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Ja bym mu dał szansę. Widać, że mu zależy. Odbanować gracza, lecz jeżeli będą na niego skargi za złe zachowanie zbanować automatycznie bez możliwości otrzymania UB.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    ErtusPospolitus, z uwagi na wielokrotną recydywę nie masz szans na UB przed Nową Edycją.
    Ale zapraszam do złożenia prośby o UB po starcie Nowej Edycji.

#Amnestia #Three

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę