Dziś mija 14 lat odkąd się urodziłem (pewnie wszyscy zapomnieli), i w końcu mam czas by to napisać, więc.. do rzeczy. Chciałbym tutaj dokładniej opisać powody mojego odejścia, a mianowicie moje gimnazjum ściągnęło mi na głowę Sąd, prokuraturę i inny syf, i przez to nie mam czasu na komputer, bo musze się UCZYĆ. Lecz to nie wszystko, mianowicie po 12 czerwca powinienem być już zdatny do jakiegokolwiek powrotu na serwer, jednak wątpie bym wrócił, zwyczajnie mi się nie chcę, jestem zmęczony tą grą, serwerem, po prostu potrzebuje przerwy. Jeszcze jedna mała sprawa, raczej do administracji, jak wrócę, to nie, nie mam zamiaru wracać do ekipy serwera (przynajmniej do końca 2017 roku), wątpie bym przy aktualnych problemach miał jeszcze czas na charytatywną pracę na rzecz serwera. Oraz dla tych niedoinformowanych ludzi, nie mylcie mnie z tym cziterem z survivala. Jakby kto pytał po co to napisałem, to napisałem to po to, by ludzie których to ciekawi się dowiedzieli. (Oraz sprawdzam czy ktoś jeszcze o mnie pamięta) Dziękuje za przeczytanie, do zobaczenia.
Łal kończysz 14 lat, jesteś już taki dorosły. Łał w internecie podajesz szczegóły dotyczące swojego życia. Łał myślisz, że kogoś w internecie interesuje twoje życie i w ogóle nie wiem po co piszesz ten cały wątek -",- Przepraszam za bezpośredniość, ale użalanie się nad sobą jest dla mnie tak bardzo beznadziejną formą zwracania na siebie uwagi, że nie potrafię takich ludzi traktować poważnie. Masz 14 lat, powinieneś wiedzieć, że raczej nie powinno w inernecie się mówić o prokuraturze, ciągania po sądzie itd. Bardzo dobrze, że musisz się uczyć, a nie grasz w jakąś grę komputerową, która ma służyć jako forma spędzania WOLNEGO czasu, a nie robienia z tego centrum.