Kilka sucharów: 1. Kto najbardziej lubi pić cole? - kolarz 2. Jakie są ulubione ryby matematyka? - sumy 3. Jak obraca się prąd? - Napięcie 4. Jak nazywa się książka która szpanuje? - bukszpan 5. Czemu wiosna się spóźniła? - bo zwolniła przez fotoradary 6. Co mówi ogrodnik do kumpla? - przesadziłeś 7. Generał zebrał kompanię i mówi: - kto chce pojechać na wykopki ziemniaków? Zgłosiło się dwóch, a generał skomentował: - dobra, reszta pójdzie na piechotę 8. Jak się nazywa doktor który leczy pandy? - pandoktor 9. Dlaczego choinka nie jest głodna? - bo jodła 10. Jak się wabi kot złomiarza? - puszek 11. Ulubiony baton informatyka? - 3 bit
Błagam, zabijcie mnie za ten beton xd Jaki jest język kosmitów? Obcy (można zacząć się śmiać) #autorskie_tak_mi_sie_zdaje
Samolot pasażerski spada na ziemie. Pasażerom zostało parę minut życia. Kobieta wstaje z fotela i mówi: - Jeśli mam umrzeć, to chcę się wtedy czuć kobieta! Rozbiera się do naga i pyta: - Jest w tym samolocie ktoś na tyle męski, że sprawi, bym poczuła się jak kobieta? Z fotela obok wstaje facet, ściąga koszulę i mówi: - Masz. Wyprasuj!