Imię: Julia Dokładny nick w grze: JulaJula Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram 2 - 4 godzin na Creative, SkyBlock, SkyWars i Survival. Data urodzenia: 2006 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 7.12.2016 grałam na wersji 1.11.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około 6 lutego 2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie zostałam ukarana i nie zamierzam być. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jak na razie raczej nic nie chciałabym zmieniać. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: - Ma dostęp do komendy /mute <nick> <czas> - wycisza gracza. - Ma dostęp do komendy /kick <nick> - wyrzuca gracza z gry. - Ma obowiązek pomagać moderatorom w "ogarnianiu" chatu. - Ma obowiązek uczestniczyć w życiu serwera i uczestniczyć w dyskusjach na forum. - Ma pomagać graczom w ich problemach/objaśniać znaczenie komend - Zgłaszać wszelkie bugi i usterki Administratorom i ViceAdmnistratorom - Być dyspozycyjnym Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Lubię pomagać i zmieniać świat na lepszy. Ciesze się gdy komuś pomogę. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z graczami gdy się nie uspokoją wyrzucę ich z gry. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Julia, mam 11 lat. Mam czarne włosy i niebieskie oczy. Jestem pomocna, uczciwa i pogodna. Moim Hobby jest rysowanie i kolorowanie. Kocham jeździć na koniach i chcę bardzo posiadać własnego. Określ swoją dyspozycyjność: Mogę porozmawiać na PW. Wchodzę na serwer najczęściej o 13:00 - 14:00 lub od 16:00 - 18:00 Umotywowanie podania: Bardzo lubię pomagać ludziom. Mam zamiar zostać wolontariuszem.
A jeśli ich kłótnia nie będzie podchodzić pod łamanie Regulaminu? Aktywność na forum jakaś jest. Widuję Ciebie na serwerze, pomagasz graczom. Nie byłaś karana. Jedyna moja wątpliwość to wiek. Jestem na tak. @-Vezmox- Wówczas ja siedząc na Survival widzę pomoc powyższej użytkowniczki. Jeśli chodzi o kopię cudzego Podania, podaj link do oryginału, w celu potwierdzenia wiarygodności Twojego stwierdzenia. @SnowSGirlFun Czepiasz się jedenastoletniej dziewczynki, więc może ja Ci przypomnę, jakie Ty w zbliżonym do jej wieku napisałaś Podanie. ~SnowS Edit: Dzisiaj będąc na Creative specjalnie poprosiłam jednego z graczy, aby zadał jakieś pytanie na chat. Ty, pomimo swojej obecności, zignorowałaś go i nie odpowiedziałaś. Ogólnie w tym czasie było dużo osób oczekujących pomocy. Ty nikomu tej pomocy nie udzieliłaś. Zmieniam zdanie, jestem na nie.
Witaj Julia. Widzę, że pisząc te podanie nie starałaś się w żadnym stopniu.Jest ono nieestetyczne. Na serwerze Creative gram nawet parę godzin zwracając uwagę na chat, lecz nie widzę byś pomagała komukolwiek. Zauważyłem tutaj również, że niektóre wątki zostały skopiowane z innego podania. Miałaś tutaj napisać z jakiego powodu chcesz zostać Pomocnikiem, lecz napisałaś, że chcesz zmieniać świat na lepsze. PLUSY: - Wiek - Znajomość ortografii MINUSY: - Nieestetyczne podanie - Mała aktywność na forum oraz serwerze - Mały staż na serwerze (zaledwie pare miesięcy) Pamiętaj! Ranga Pomocnik jest dla odpowiedzialnych osób! NA TĄ CHWILĘ JESTEM NA WIELKIE NIE. @Jazminola https://craftapple.pl/forum/threads/podanie.10787/#post-70474 Niektóre wątki zawarte w podaniu JulaJula również są zawarte w podaniu _Sonia_
Witaj! StarWars?! Nie znasz nazwa serwerów. To nie jest 5 rozbudowanych zdań. #Bida Nie przekonałaś mnie. Ocena: Nie widziałem jak pomagasz Podanie nieestetyczne, słabo rozbudowane Mały staż na serwerze Mała aktywność na forum Na NIE.
Witam CreeperPL Przepraszam przejęzyczyłam się. Dużo oglądam Star Wars i przyzwyczaiłam się do tego. -Vezmox- Ja tego nie skopiowałam. Zbieg okoliczności. Robiłam to podanie z pamięci. Pozdrawiam. JulaJula
Witaj, Moim zdaniem to jest ZBYT KRÓTKA gra w Minecraft. To tylko moja opinia. Króóóótkoooo... Zmniejszenie lagów? Bedwars? Cokolwiek? A lubisz pisać zdania, które przekonują innych? To zacznij. Moim zdaniem to nie jest dobry sposób. Lubię sarkazm. Ale się rozpisałaś! Krótko, słabo, nie przekonałaś mnie. PoDsUmOwAnIe - Nie widzę, jak pomagasz, - Interpunkcja trochę słaba, - Staż na CA, - Staż w MC, / Wiek, + Ortografia (nareszcie orto), Niestety jestem naa... Nie. Pograj na CA kolejny miesiąc, wpadnij na TS, udzielaj się na forum, pomagaj na serwerze, daj nam się poznać. Pzdr lub miłego wieczoru... Czy jak to tam...
Witaj Julio! Widywałem Cię na serwerze ale nie widziałem żebyś pomagała. W ogóle nierozbudowane zdania i krótkie to podanie trochę. Już po tym można stwierdzić, iż nie nadajesz się na pomocniczke. Jestem na NIE.
A Dzień dobry. Nie widziałem abyś pomagała, a widziałem cie na serwerze i to nie raz. Minusy: -Staż w mc i CraftApple -Nie widziałem abyś pomagała. Plusy: -Ortografia O Wiek sie nie czepiam, bo według mnie nic nie znaczy. Niestety aleee... Czego można się spodziewac, jestem na NIE.
Sora Creper ale musze to napisać . Nawet jeśli ktoś by napisał podanie nie wiadomo jak to i tak by dla cb było złe .