1.Nick z gry: Dublee 2.Data otrzymania bana: 04.06.2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: reklamowanie teamspeak 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: przez przypadek napisałem te ip teamspeaka chciałem podać koledze ale zapomniałem o /r kurde przepraszam ale zapomniałem bo już mu 4 raz podawałem i już byłem wnerwiony na niego i szybko podałem i zapomniałem o tym /r
Na /m to też jest karalne. Na UB raczej nie masz szans gdyż potwierdziłeś że reklamowałeś mu na /m. Polecam przeczytać Regulamin. Za reklamowanie na /m jest karane 27 dniowy ban. Jeśli osoba do której napisałeś reklamę, nie zgłosi tego, to możliwe że też dostanie bana.
on tego ts znał to był mój kolega z klasy ale musiałem mu podać drugi raz bo ten głupek sobie nie zapisał a skypa nie mam żeby mu podać a na fb nie bo w grze było szybciej i ja mu tego nie reklamowałem tylko podawałem mu na nowo on tego ts już znał więc to nie jest reklama
CreeperPL, tobie też polecam zapoznać się z regulaminem, w tym przypadku punkty 3.9 i 13.5. Działanie nieświadome, niecelowe- 7 dni, działanie celowe- 21 dni. Nigdzie w regulaminie nie ma mowy o jakiejkolwiek 27-dniowej karze. Co do bane, intencje potwierdzone, od czegoś serwerowy ts jest, żeby nie trzeba było pisać o innych. Skoro intencje reklamy i niepełna znajomość regulaminu potwierdzone, to czas bane może się przydać na doczytanie regulamine. "4 raz podawałem"- "4 raz zapomniałem w regulamin spojrzeć". Ajajaj, nieładnie tak.
tak ale my mamy własny ts za którego płacę i nikomu innemu nie podawałem tylko koledze ale on już znał tego ts więc to nie jest reklama ts a przez przypadek napisałem na chacie bo zapomniałem o tym ******* /r (proszę chociaż o skrócenie kary bo mam do 25-06-2017) kurde przecież nie napisałem Zapraszam na (tu ip ts) tylko napisałem na chacie same (ip ts) bez zapraszam i tylko raz tak napisałem bo zapomniałem o tym /r ||||||||||| Każdemu Się Zdarzyło Coś Zrobić Czego Nie Chciał Ale Zrobił A Potem Żałował ||||||||||| OMG ja nic nie reklamowałem ja nie wieże w was ten kolega znał już tego ts więc to nie jest reklama
Witaj Dublee, Poza tym parę minut wcześniej Twój kolega prosił o ip tego serwera TeamSpeak3 o którym wspomniałeś więc nie była to nieumyślna reklama. Tak jak napisał Inevara, nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania a regulamin akceptujesz w momencie rejestracji na serwerze. Prośba odrzucona.