1.Nick z gry: jamieforester 2.Data otrzymania bana: 22.05.2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: reklama/recydywa, nie wiem w jakiej sytuacji się to zdarzyło, gdyż nie było mnie na serwerze przez ostatnie 2 miesiące, proszę o screen z wykroczeniem za które dostałem bana 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Nie zrobiłem tego co jest mi zarzucane, po pierwszym banie zapamiętałem że nie można wklejać adresów innych serwerów... poza tym nie gram na żadnych innych serwerach, bo ten jest najlepszy
Miałeś IP innego serwera na swojej działce na Creative, którą pewnego ranka zgłosiłam. Moim zdaniem ban powinien zostać.
Albo kłamiesz, albo faktycznie tego nie zrobiłeś. W takim wypadku mogła to być inna osoba dodana do Twojej działki. Następnym razem kontroluj, co i kiedy umieszczane jest na Twoim terenie. Powiedzmy, że Ci ufam i wierzę, iż tego nie zrobiłeś. Za UB.
Dla mnie bana za reklame nie powinno być .. ludziom będzie sie Nasz serwer podobać to zostaną i reklamy będą wyśmiewać Co do wątku za UB mogłeś kogoś dodać a on po złości to napisał wracaj do gry kumpel
Kapiwegiel, gdyby nie było banów za reklamy to aż strach pomyslec co by sie działo na serwerze. Co chwilę by ktos reklamował, więc bardziej by na tym serwer ucierpiał, gdyż każdy mógł nawet z czystej ciekawośći sprawdzac podane serwery. I jeszcze liczyć na to ze bylyby wyśmiewane...
Witaj jamieforester, Na Creative na działce prawie przy samym spawnie w tabliczce miałeś napisaną reklame innego serwera niż CraftApple Network, nawet jeśli to nie Ty to i tak reklama była na Twojej działce za co Ty jesteś odpowiedzialny a nie była to pierwsza reklama na Twoim koncie więc dostałeś bana permanentnego. Następnym razem uważaj co robisz i kogo dodajesz do działki żeby znów nie było takich sytuacji jak ta. Prośba odrzucona.