Witam, Mam problem z ts'em, gdyż przy każdej próbie wejścia na serwer wywala błąd ( http://scr.hu/4px7/l5dh1 ), który "naprawia się" po ~ 20 minutach, ale za każdym razem gdy wchodzę na ts'a błąd się powtarza.. Jak to naprawić? ;v
Musisz poczekać aż będziesz miał 29 Poziom bezpieczeństwa. Jest to głównie zrobione aby zapobiec omijaniem Banów na TeamSpeaku3.
Tyle to i ja wiem, tylko dlaczego jak już będzie 29 to za każdym razem jak wchodzę to od nowa ten poziom bezpieczeństwa sprawdza? ;d
Mówisz, że wpuszcza Cie na serwer? A wchodzisz na tej samej identyfikacji? Co i jak dokładniej napisze Ci potem.
Owszem, jak już "dojdzie" do tej 29 to normalnie mnie łączy z serwerem, ale za każdym następnym razem gdy wchodzę na ts'a identyfikacja trwa od nowa (od 12 do 29), i wchodzę cały czas na tym samym unique id
Może jestem w błędzie, ale wydaje mi się, że jest to spowodowane brakiem miejsca pamięci przypisanego przez Ciebie dla TeamSpeak3. Spróbuj zarejestrować się przy użyciu myteamspeak account (W ustawieniach TS to masz), i następnie podnieś poziom bezpieczeństwa.