Hej, jestem Ziomej (nikt mnie pewnie tu nie kojarzy..) Mam taki problem, z którym zmagam się bardzo długo.. Pewnego razu na survivalu (To było dawno ;/) zabiłem jednego kolesia (miał AFK ;_ i później mi groził itp.. Pamiętam jak w moim domku na survie skradziono wszystkie itemy i wtedy gadałem z pewnym moderatorem kiedy mnie wywaliło i teraz ten moment kiedy nie wiem co się stało.. Nie pamiętam - albo zmieniłem hasło, albo ten koleś zgadł moje hasło, któro było proste. Wtedy jeszcze nie było opcji z emailem.. Bardzo dużo wysyłałem wtedy prośb Administratorom, aby mogli zmienić moje hasło, ale jakoś zawsze odpowiedź brzmiała, że nie dadzą rady.. Proszę o zresetowanie hasła do mojego konta, abym mógł znów zarejestrować się na nowo - najlepiej skontaktować się ze mną na Skype (mirus669), żebym wiedział kiedy wbić i ustawić moje hasło. Czy jest to możliwe? Czekam już naprawdę długo i nie wiem co zrobić - a bardzo chcę grać na tym serwerze.
Witaj ziomej, Przykra sytuacja, lecz nic się nie da zrobić. Jedyne co możesz to dalej próbować przypomniec sobie hasło. Reg. 5.6 Craftapple Network nie odpowiada za utracone przez Graczy/Klientów hasła. Reg. 5.7 Craftapple Network nie oferuje funkcji przywracania hasła, dlatego ważne jest przechowywanie go w bezpiecznym miejscu. Reg. 5.8 Craftapple Network nie odpowiada za włamania na konto, których przyczyną było zbyt słabe hasło, lub udostępnianie hasła przez Gracza/Klienta osobom trzecim.
Co wy za bzdury piszecie, Prawo nie działa wstecz! Jeżeli za czasu kiedy on grał nie było możliwości dodania e-maila oraz był inny regulamin, to hasło powinno zostać podane/zresetowane.
Od zawsze była możliwość dodania emaila, komenda /email była dostępna od samego początku działania serwera.