Imię: Natalia Dokładny nick w grze: Natallla Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na serwerach SkyWars i Survival ok. 2-3 godziny dziennie. Data urodzenia: 26.02.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok. 2014/2015 zaczęłam grać na wersji 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zaczęłam grać na craftapple w 2016 roku w grudniu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Według mnie serwer jest tak dobrze dopracowany , że nic nie trzeba zmieniać Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek: - pomagać moderatorom w ogarnianiu chatu - Zgłaszać problemy dla ViceAdministratora lub Administratora - Pomagać graczom w , wyjaśniać jak działają dane komendy - Być dyspozycyjnym - doprowadzać do porządku na serwerze. Pomocnik ma dostęp do następujących komend: - /kick (nick) (powód) - Wyrzuca gracza z serwera - /mute (nick) (czas) - np. 2h, 20min, 8day - wycisza gracza Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem , ponieważ chcę pomagać innym graczom i żeby mi ufali jako pomocnika. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdy gracze kłócą się na chacie publicznym zaproponuje im /msg . Następnie , gdy dowiem się w czym problem postaram się wymyślić rozwiązanie konfliktu. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam tą umiejętność. Lubie zakładać sojusze i pomagać w walkach. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. 1. Jestem bardzo często ' hejtowana ' przez innych. Podejrzewam , że inni uważają mnie za nooba. 2. Zawsze jak zobaczę gdy ktoś rozrabia/przeklina itp. staram się uspokoić daną osobę. Niestety niektórzy mnie czasami nie słuchają , więc postanawiam zawołać Administratora/Pomocnika. 3. Moim hobby jest jeździectwo. Zawsze marzyłam o własnym koniu i wciąż marzę :3. 4. Lubię patrzeć na małe dzieciaki gdy np. się bawią . Zawsze mnie to pociesza gdy jestem smutna. 5. Kocham zwierzęta , właściwie odkąd byłam jeszcze mała je zaczęłam je wielbić i szanować. 6. Przeżywam w tej chwili tragedię. Kiedyś miałam kota , który był tak mądry , kochający , sprytny itd. Pewnego dnia gdy dostałam od Babci szczeniaka kot uciekł. Nikt do tej pory nie wie gdzie się znajduje. Może niektórzy uważają to za ( a trudno uciekł kot jak zwykle. Przecież każdy kot ucieka ). NIE ja nie uważam tego za takie coś. Bardzo przywiązałam się do kota, mimo że to zwierze. ♥ Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępna na : -skype - Natallla YT - Minecraft - Natallla - Facebook - Natalia Sroka - musical.ly - natalll_a Umotywowanie podania: Więc tak. Staram się od kilku lat , aby spodobało wam się moje podanie. Rozumiem , że np. słaba aktywność na forum. Kiedy patrzyłam na wasze hejty i moje podania zaczęłam się poddawać . Nie wiem czemu to zrobiłam , ale na pewno już tak nie zrobię . Coraz więcej graczy na Craftapple mnie poznaje. Dlatego się nie poddam i będę się starała dopóki coś z tego będę miała. Dziękuję ci za przeczytanie podania . Do zobaczenia na grze ! ~ Natallla ♥ PS. wprowadzono zmiany w podaniu :3 hej nie odpowiadajcie juz na te podanie popełniłam duzo błędów i chętnie bym usunęła to podanie nie wiem co we mnie wstąpiło :c moze to dlatego , bliska mi OSOBA jest za granicą ? Proszę zamknijcie to podanie xD
Eee tam, trochę przesłodzone. Na pewno jest coś, co chciałabyś zmienić/wprowadzić. To tak jak z samorządem szkolnym. Będziesz kandydować z pustymi rękami? Następnym razem wykaż się kreatywnością. Czyżby kopuj + wklej? Następnym razem nie numeruj zdań, tylko utwórz z tego jedną, spójną całość. Chodziło tu o to, żebyś określiła kiedy i jak można się z Tobą skontaktować, w jakich godzinach jesteś na serwerze, etc. Konto założone w kwietniu, a piszesz Podania od kilku lat. No proszę Cię.. Chyba, że konta zmieniałaś. Jeśli chodzi o Podanie to problem tkwi w tym, że nie potrafisz przyjąć do siebie konstruktywnej krytyki i nie słuchasz się zaleceń, które gracze wielokrotnie wypisywali Ci pod Twoją kandydaturą. Widuję Ciebie na serwerze. Nie wiem jak z pomocą, wydaje mi się, że aktualnie jej nie ma. Słaba aktywność na forum. Nie byłaś karana. Jak na razie jestem na NIE. Przede wszystkim: -Dopracuj swoje Podanie. Może warto zastosować się do rad, które wiele razy Ci wypisywano? -Zacznij pomagać graczom. -Popracuj nad aktywnością na forum. Dzięki temu gracze lepiej Cię poznają, co zadziała również w odwrotną stronę.
Witaj! Podanie takie sobie, widać że się starałaś, ale nie zapomnę jak ostatnio byłaś dla mnie nie miła Jedno skopiowane, drugiego nie zrozumiałaś, i tak dalej....... Nie będę się to rozgadywał, na NEUTRAL, bliżej nie.
W pełni zgadzam się z wypowiedzią Jazminoli, lecz dopowiem tylko tyle: Osobiście od razu skreśliłbym Cię z listy kandydatów na pomocnika głównie ze względu na to zdanie: Chyba nigdy tu nie grałaś na serwerze skoro nie widzisz jakie błędy ten serwer ma.
https://prnt.sc/ffgp4p Fakt iż widzę Twój nick pierwszy raz świadczy o słabej aktywności na czacie. Prócz tej zaczepki nie widziałem na czacie żadnej Twojej wiadomości. Jestem na nie.
+ Nie byłaś karana. - Chyba trochę za mało grasz na tym serwerze ponieważ nie widzisz jeszcze żadnego błędu na tym serwerze. + Byłabyś jedynym członkiem moderacji który nagrywa filmiki i np. mogłabyś robić filmiki np. co doszło w nowej edycji. + Jesteś miła. + Pomagasz graczom. Moim zdaniem mogłabyś się nadawać na pomocnika
Ostatnio mało gram bo nauka mi zajmuje za dużo czasu, ale wcześniej już widywałem twój nick w grze lecz nie pomagałaś. I jeszcze 1 ale: oraz: Nawet nie jesteś u nas rok ale już od kilku lat starasz się o to aby podanie się spodobało. Nice ! ! !
Podanie mogłoby być lepsze, ale nie jest źle. Widać że sporo się napracowałaś. Mogłabyś poprawić aktywność na serwerze oraz forum. Jestem na NEUTRAL
Niestety fakt, iż mamy podejrzenia co do Twoich multikont przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.