1.Nick z gry:ShadowPL1 2.Data otrzymania bana:Z tego co kojarze to 3-2 miesiąse temu nie pamiętam dokładnie 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Cheaty/multikonto/recydywa/4.3 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ znudziło mi się już stworzenie ciągle multikont spamowanie reklamowanie innych serwerów chciałbym być taki jak kiedyś byłem i cheatów uzywałem z tego powodu że byłem słaby na PvP i nie umiałem zdobyć skilla A jeżeli bym dostał UB to byłbym taki jak kiedyś byłem czyli nie uzywałem żadnych cheatów/skryptów oraz nie łamałem ciągle regulaminu i nie stworzyłem ciągle multikont i dziwi mnie to że dostałem bana na ip za SkinDerpa czyli cheata który wogule nie ułatwia w jakiś sposób rozgrywki.
ShadowPl, Nie wiem, co mam powiedzieć. Nie ukrywajmy, ale twoja droga do UB jest w tej chwili bardzo ciężka. Praktycznie nie możliwa po tym co robileś przez ten czas (reklamowania, mulciaki i włamania na ip). Ale gdyby wspominać jakim byłeś przed tym zanim sie to wszystko posypało. Aż się nie chce wierzyc jak sie zmieniłes przez dostanie perma ;/. Mam tylko nadzieję, że kiedyś normalnie zagramy, bo widziałem jaki jesteś bez tej złości i mszczenia się. Trzymaj się ;3
Ja myśle że byś się poprawił. Nie musisz cheatować na PvP ja osobiście mogę cie nauczyć jak walczyć na pvp albo jak niedać się pokonać wrogowi. Mam dobrego skilla i uważam że jestem w stanie pomóc ci w tej sprawie. A co do unbana to jestem za unbanem . Powodzenia trzymaj się
Shadowie moim zdaniem powinieneś dostać UB chociaż bardzo mnie wkurzałeś z tymi chitami jak byłem na pvp . Aura z nikogo nie robi lepszego a do tego uczenia sie klepy nie jestem przekonany bo jak człowiek sam sie nauczy to wie że sam a jak ktoś cie nauczy to będzie wypominać. Lecz to tylko moja opinia Powodzonka!
Nie-e. Według mnie absolutnie nie należy ci się UB. Zrobiłeś za dużo złego, nie wiem w ogóle po co to robiłeś, a teraz piszesz UB...
Moim zdaniem nie powinieneś dostać UnBana, ponieważ jesteś toksyczny oraz nie wierzę w to byś kiedykolwiek się zmienił.Często przebywałem na serwerze Creative na którym często przebywałeś również Ty i widziałem co tam wyczyniałeś.Stwierdzam, iż nie zasługujesz na UnBana. JESTEM NA WIELKIE NIE.
Tylko dlatego że nie umiesz uwierzyć innej osobie że umie się zmienić? I jak dostałem mojego pierwszego perma w życiu to się bardzo zmieniłem zaczołem spamować+łamać netykiete,reklamować,cheatować na arenie PvP I może najpiewn uzbieraj na móżg i jakbym dostał UB to byłbym nie był toksyczny przez dostaniem perma się taki zrobiłem.
Zamiast przesiadywać bezczynnie na serwerze, spamować, cheatować oraz robić multikonta mogłeś zacząć uczyć się zasad ortografii.Wierzę, iż ludzie się zmieniają, lecz w Twoim przypadku mam całkowicie inne zdanie.Zanim coś zrobisz zacznij myśleć.
Jestem na wielkie NIE. Gracz twojego pokroju powinien na zawsze stracić szansę na UB, a dla czego? Bo po pierwszym banie za "czity" zamiast poprawić swoje zachowanie tworzyłeś mulciaki, latałeś na rozmaitych cheatach aury itp. do tego reklamowałeś inne serwy i miało to miejsce na ogromnej liczbie mulciaków, tym samym sądzę, że każdy twój mulciak był kolejnym gwoździem do trumny. Jestem przeciwko UB.
@ShadowMaHacki Nie nabijaj bezsensownych postów, które i tak nie są na temat. Co do tematu - jestem przeciw UB. Nagrabiłeś sobie i teraz masz nauczkę.
Już w trakcie Twoich wybryków poruszałeś temat UB z Ladavim. Ten powiedział Ci, że jakbyś napisał prośbę o UB i przeprosił, może miałbyś jakieś szanse. Ty natomiast postanowiłeś iść w zaparte i nadal tworzyłeś multikonta, z których łamałeś Regulamin. Działałeś z premedytacją. Uważam, że ban się należy.
Wiele osób potwierdzi, że mam dobre serducho i praktycznie każdemu daję drugą szansę, ale.. Ty po prostu nie zasługujesz na moją dobroć. Pomimo moich licznych próśb, licznych rozmów z Tobą, Ty wolałeś brnąć dalej. W pewnym momencie dałem Ci ultimatum, że "albo się ogarniesz albo dostaniesz wilczy bilet" - wiadomo, którą opcję wybrałeś. Nie ma dla Ciebie powrotu. Prośba odrzucona permanentnie.