MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Natallla

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Natallla, 3 Czerwiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Natallla

Natallla Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Imię: Natalia
    Dokładny nick w grze: Natallla
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej przebywam na serwerach SkyWars i Survival ok. 2-3 godziny dziennie.
    Data urodzenia: 26.02.2005
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok. 2014/2015 zaczęłam grać na wersji 1.8
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zaczęłam grać na craftapple w 2016 roku w grudniu
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie :)
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Według mnie serwer jest tak dobrze dopracowany , że nic nie trzeba zmieniać :)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek:
    - pomagać moderatorom w ogarnianiu chatu
    - Zgłaszać problemy dla ViceAdministratora lub Administratora
    - Pomagać graczom w , wyjaśniać jak działają dane komendy
    - Być dyspozycyjnym
    - doprowadzać do porządku na serwerze.
    Pomocnik ma dostęp do następujących komend:
    - /kick (nick) (powód) - Wyrzuca gracza z serwera
    - /mute (nick) (czas) - np. 2h, 20min, 8day - wycisza gracza

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem , ponieważ chcę pomagać innym graczom i żeby mi ufali jako pomocnika. :)
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdy gracze kłócą się na chacie publicznym zaproponuje im /msg . Następnie , gdy dowiem się w czym problem postaram się wymyślić rozwiązanie konfliktu.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam tą umiejętność. Lubie zakładać sojusze i pomagać w walkach.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    1. Jestem bardzo często ' hejtowana ' przez innych. Podejrzewam , że inni uważają mnie za nooba. :(
    2. Zawsze jak zobaczę gdy ktoś rozrabia/przeklina itp. staram się uspokoić daną osobę. Niestety niektórzy mnie czasami nie słuchają , więc postanawiam zawołać Administratora/Pomocnika.
    3. Moim hobby jest jeździectwo. Zawsze marzyłam o własnym koniu i wciąż marzę :3.
    4. Lubię patrzeć na małe dzieciaki gdy np. się bawią :). Zawsze mnie to pociesza gdy jestem smutna.
    5. Kocham zwierzęta , właściwie odkąd byłam jeszcze mała je zaczęłam je wielbić i szanować. :D
    6. Przeżywam w tej chwili tragedię. Kiedyś miałam kota , który był tak mądry , kochający , sprytny itd. Pewnego dnia gdy dostałam od Babci szczeniaka kot uciekł. Nikt do tej pory nie wie gdzie się znajduje. Może niektórzy uważają to za ( a trudno uciekł kot jak zwykle. Przecież każdy kot ucieka ). NIE ja nie uważam tego za takie coś. Bardzo przywiązałam się do kota, mimo że to zwierze. ♥

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępna na :
    -skype - Natallla YT
    - Minecraft - Natallla
    - Facebook - Natalia Sroka
    - musical.ly - natalll_a

Umotywowanie podania: Więc tak. Staram się od kilku lat , aby spodobało wam się moje podanie. Rozumiem , że np. słaba aktywność na forum. Kiedy patrzyłam na wasze hejty i moje podania zaczęłam się poddawać :( . Nie wiem czemu to zrobiłam , ale na pewno już tak nie zrobię :) . Coraz więcej graczy na Craftapple mnie poznaje. Dlatego się nie poddam i będę się starała dopóki coś z tego będę miała. Dziękuję ci za przeczytanie podania :) . Do zobaczenia na grze ! ~ Natallla ♥
    PS. wprowadzono zmiany w podaniu :3

hej nie odpowiadajcie juz na te podanie popełniłam duzo błędów i chętnie bym usunęła to podanie nie wiem co we mnie wstąpiło :c moze to dlatego , bliska mi OSOBA jest za granicą ? Proszę zamknijcie to podanie xD

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
    #1 Natallla, 3 Czerwiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 10 Czerwiec 2017
    Reklama
  2. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Eee tam, trochę przesłodzone. Na pewno jest coś, co chciałabyś zmienić/wprowadzić. To tak jak z samorządem szkolnym. Będziesz kandydować z pustymi rękami? Następnym razem wykaż się kreatywnością.

Czyżby kopuj + wklej?

Następnym razem nie numeruj zdań, tylko utwórz z tego jedną, spójną całość.

Chodziło tu o to, żebyś określiła kiedy i jak można się z Tobą skontaktować, w jakich godzinach jesteś na serwerze, etc.

Konto założone w kwietniu, a piszesz Podania od kilku lat. No proszę Cię.. Chyba, że konta zmieniałaś.
    Jeśli chodzi o Podanie to problem tkwi w tym, że nie potrafisz przyjąć do siebie konstruktywnej krytyki i nie słuchasz się zaleceń, które gracze wielokrotnie wypisywali Ci pod Twoją kandydaturą.

Widuję Ciebie na serwerze. Nie wiem jak z pomocą, wydaje mi się, że aktualnie jej nie ma. Słaba aktywność na forum. Nie byłaś karana.
    Jak na razie jestem na NIE.

Przede wszystkim:
    -Dopracuj swoje Podanie. Może warto zastosować się do rad, które wiele razy Ci wypisywano?
    -Zacznij pomagać graczom.
    -Popracuj nad aktywnością na forum. Dzięki temu gracze lepiej Cię poznają, co zadziała również w odwrotną stronę.

3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj!
    Podanie takie sobie, widać że się starałaś, ale nie zapomnę jak ostatnio byłaś dla mnie nie miła ;)
    Jedno skopiowane, drugiego nie zrozumiałaś, i tak dalej.......:eek:
    Nie będę się to rozgadywał, na NEUTRAL, bliżej nie.

4. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    W pełni zgadzam się z wypowiedzią Jazminoli, lecz dopowiem tylko tyle:

Osobiście od razu skreśliłbym Cię z listy kandydatów na pomocnika głównie ze względu na to zdanie:

Chyba nigdy tu nie grałaś na serwerze skoro nie widzisz jakie błędy ten serwer ma.

5. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    https://prnt.sc/ffgp4p

Fakt iż widzę Twój nick pierwszy raz świadczy o słabej aktywności na czacie.
    Prócz tej zaczepki nie widziałem na czacie żadnej Twojej wiadomości.

Jestem na nie.

6. Zgrzypol :d

Zgrzypol :d Użytkownik

Docenione treści:
    6
    + Nie byłaś karana. - Chyba trochę za mało grasz na tym serwerze ponieważ nie widzisz jeszcze żadnego błędu na tym serwerze. + Byłabyś jedynym członkiem moderacji który nagrywa filmiki i np. mogłabyś robić filmiki np. co doszło w nowej edycji. + Jesteś miła. + Pomagasz graczom. Moim zdaniem mogłabyś się nadawać na pomocnika

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 4
    • Burak Burak x 2
    • Lista
    #6 Zgrzypol :d, 8 Czerwiec 2017
    Ostatnio modyfikowano: 9 Czerwiec 2017
  7. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Ostatnio mało gram bo nauka mi zajmuje za dużo czasu, ale wcześniej już widywałem twój nick w grze lecz nie pomagałaś.
    I jeszcze 1 ale:
    oraz:
    Nawet nie jesteś u nas rok ale już od kilku lat starasz się o to aby podanie się spodobało. Nice ! ! !

Reklama
  8. Cezaro

Cezaro Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Podanie mogłoby być lepsze, ale nie jest źle. Widać że sporo się napracowałaś. Mogłabyś poprawić aktywność na serwerze oraz forum.

Jestem na NEUTRAL

9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż mamy podejrzenia co do Twoich multikont przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę