Nick w grze: _Vezmox_ Nick oskarżonego/oskarżonych: exploding_tnt111 Serwer: Creative Przybliżona data: 10.06.2017 Opis wykroczenia: Obraza Administracji Dowody: https://zapodaj.net/1f0b91bbeb483.png.html
Zgadzam się, poza tym że obrażał administrację, obrażał również Julecką23 (nie pamiętam nicku), mówiąc do niej że ma autyzm, niestety dowodów nie mam ale pewna część innych graczy może to potwierdzić. Pozdrawiam
Kij. Mówiłem że kończę z forum? Jednak sytuacja wymaga działania. 1. @_TheBonnie_, nie widziałeś całej sprawy? CrepuGaming i Julecka24 mają prawo mnie obrażać , prowokować i nękać? [ inny syf ]?? 2. Jeżeli System kar na serwerze właśnie tak działa, to naprawdę gratuluje. 3. Dostałem Jakiejś Ostrzeżenia? Nie. 4. Widzę że gracz najwyraźniej złożył skargę z takiego powodu, iż "stoi" po stronie przeciwnej. 5. Wyzywanie? Za przeproszeniem, czy oni mogą robić co chcą? Czy Na trybie Kreatywnym panuje samowolka? Ludzie jak najwyraźniej oceniają sprawę żeby wyszła jak najbardziej na mą niekorzyść. @Cezaro, widzę cię po raz 1 na trybie Kreatywnym, i to dzisiaj więc nie wiesz jak wygląda sytuacja. 6. Jeżeli Dostane bana, bez żadnego ostrzeżenia, ani niczego to wtedy będzie trzeba się zastanawiać co trzeba zrobić. Mam Nadzieje że Pomocnik będzie monitorował dalszy rozwój sprawy, i to że użyłem nie cenzuralnego skrótu to to powinno być ukarane nie w taki sposób. Pozdrawiam
Oo, teraz udajesz niewinnego. Fakt, to Julecka24 zaczęła, ale nie było to zbyt obraźliwe (coś w stylu: exploding_tnt111 jest głupi), a ty zacząłeś ją z innymi graczami nazywać idiotką z autyzmem, a później wysłałeś to swoje "JM" czy jak to szło.
Pisząc skargę nie kierowałem się, tym po czyjej stronie jestem. W sytuacji, gdy Julecka24 napisała, iż jesteś 'głupi' nie musiałeś odpisywać, lecz to zrobiłeś doprowadzając do niemiłej konwersacji. Na serwerze nie było nikogo z Administracji, więc jak mieli Twoim zdaniem dać Tobie ostrzeżenie? To na tyle żegnam.
Przypominam o istnieniu komendy /ignore nick. Ogólnie to masz czas do godziny 15:00 11.06.2017 na wytłumaczenie mi w sensowny sposób: Dlaczego szerzysz nienawiść do moderacji skoro wyzywasz się na czacie z innymi osobami, które do niej nie należą. Generalnie nie pochwalam zabaw w śmieszne dramy, więc nie interesuje mnie to, że "on jest po drugiej stronie". Skarga dotyczy tylko i wyłącznie tego co znajduje się w dowodach. Odpowiedź na pytanie zostaw w tym wątku.
Godzina 15:00 - brak odpowiedzi ze strony oskarżonego. Po naradzie z Ekipą i Administracją oraz tajnym głosowaniu ogłasza się co następuje: Dwukrotnie banowany za mikstury na CV oraz reklamę exploding_tnt111 zostaje permanentnie zbanowany za szerzenie nienawiści do Ekipy CA (Recydywa). Zbanowany. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.