Witam :d Czy może nie wkurza was to że jak stworzyliście smoka w endzie, i inni gracze odrazu idą do endu, a wy nie macie całego expa jakie można zdobyć lub głowy smoka bo ktoś inny wam zabrał? Ja wpadłem na pomysł żeby powstała komenda: /smok endu (gracze jacy mają ci pomagać jesli sam chcesz to nie pisz). 1 osoba kosztuje 300AC jeśli więcej osób to np jak jest 3 to płacimy 900AC. Komenda działa tak że przeteleportowuje gracza lub graczy w losowe miejsce w endzie i tam tworzy miejsca na kryształy żeby stworzyć smoka. Myślę że takie coś da się zrobić i że pomysł się spodobał.
Wszystkim którzy jeszcze nie znają właściwości wersji 1.9+ powtarzam jeszcze raz: Ze smoka nie wypadają głowy smoka, głowy są tylko w end city na statku! Co do propozycji to na nie.
Zgadzam się z kapiwegiel'em. Wiesz ludzie chcą sobie czasami pokopać surowców w wymiarze End i jak widzą, że jest smok to idą komuś pomóc w zabiciu smoka. Pozdrawiam, JulaJula
Jestem na nie to jest survival .! W głowach sie wam przewraca chcecie mieć wciąż więcej tej wygody . Moim zdaniem niech zostanie tak jak jest . A co do głowy smoka ona nie wypada jak sie go zabije . Pozdrawiam WORMISTRZ
Wormistrz żeby wykonać tą komendę Bendzie trzeba zapłacić AC czyli survival aż tak bardzo się nie po łatwi.