1,Nick z gry: Bartek 2.Data otrzymania bana:16.06.2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Napisałem na czacie pseudonim pewnego serwera, dostałem za to bana ,,Nieświadoma reklama" 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Wciąż nie rozumiem dlaczego go dostałem. Pisałem ten pseudonim już z 20 razy i nikt nawet nie zwrócił na to uwagi. Napisałem dokładnie to: Czy współpracujecie z craftapple? Po czym dostałem bana. Bartek
Wczoraj hacker zgriefował serwer, parę osób dostało bana. W najbliższym czasie skontaktuj się z administracją, zostaniesz odbanowany.
nie o to chodzi. dostałem bana niby za reklame jednak nic nie zrobiłem. Napisałem tylko craftapple. 0 ip.
po pierwsze brak wzoru i nicku, do tego nie wiadomo kiedy go dostałeś, wczoraj był atak na serwer i nawet jeden z moderatorów oberwał banem, więc mógł to być wypadek. Polecam zastosować się do wzoru, inaczej twoja prośba nie zostanie rozpatrzona. Miłego dnia.
Wszystko jest już okej, ale musisz wiedzieć, że podanie nazwy/ip innego serwera równa się z reklamą zrobiłeś to zapewnie nieświadomie. Ja ci bana nie dawałem więc na nic więcej ode mnie nie licz oprócz poprawienia twojego wzoru. Powodzenia.
http://prntscr.com/fkm0f5 Na liście banów też Ciebie nie ma. Jesteś przekonany, że bana dostałeś na naszym serwerze?
Sory chłopaki, jestem głupi. Tak mi w głowie utknęło ip tego serwera że wszedłem nie na to forum. Temat do zamknięcia.